dimarts, 3 de juny del 2014

TANCAT PER EXÀMENS...

Els i les estudiants de Tavernes tornen a tindre limitat un any més un servici de biblioteca poc ajustat a les seues necessitats.

Des de l'inici de la legislatura, les Noves Generacions del PP de Tavernes han demanat al govern que presideix el nacionalista Jordi Juan una adequació del servici de la biblioteca a les necessitats dels i les estudiants del municipi. En repetides ocasions hem reiterat que aquest servici municipal ha d'estar a disposició de la població un major nombre d'hores, no sols en període d'exàmens, sinó també setmanes abans. L'any passat aconseguirem que les nostres demandes foren escoltades, no obstant això, aquest any ens trobem una vegada més les portes tancades.
L'ampliació de l'horari de la biblioteca en època d'exàmens s'ha de realitzar des de meitat mes de maig, ja que a Tavernes, són nombrosos els joves que comencen a preparar-se les proves que incidiran en el seu futur. Tant els estudiants de Batxillerat, sobretot d'últim curs, que s'han de preparar la selectivitat, com els alumnes universitaris que hi ha la població i aquells que estudien cicles formatius, han de tindre garantit un espai públic com és la biblioteca municipal on poder dedicar un major nombre d'hores d'estudi, a més del material i recursos que es troben a aquestes instal·lacions municipals.

Segons han assenyalat els joves populars, no s'entén com un govern compost per una gran quantitat de mestres no té en conter aquestes demandes dels joves vallers, ja que com a mestres haurien de saber a la perfecció quan comença i quan acaba el període d'exàmens".

Les Noves Generacions es pregunten si el fet d'haver celebrat recentment les eleccions ha donat lloc a un abandó de la política local, els dirigents de la qual han estat més centrats a obtenir un bon resultat que en atendre les demandes dels joves.


Per últim, les Noves Generacions proposen que els responsables de les instal·lacions de la biblioteca durant l'ampliació del seu horari no siguen els mateixos funcionaris a través d'hores extres com passa en altres departaments, sinó que siguen els mateixos joves de la localitat que es troben desocupats, els que a través d'un programa d'ocupació juvenil, ocupen aquesta tasca.