divendres, 27 de juny del 2014

La Diputació engega un nou Pla de Ajardinament per a la província

El programa té un pressupost de 500.000€ i subvencionarà als municipis l'adquisició d'arbrat, la realització de podes, tales i tractaments fitosanitaris. 

La Diputació de València ha engegat una nova edició del Pla de Ajardinament per a municipis i entitats locals de la província, que anualment desenvolupa a través de l'àrea de Medi ambient.


La Junta de Govern de la corporació ha aprovat les bases de la convocatòria del programa provincial, que en 2014 està dotat amb un pressupost de 500.000 euros per a assistir als ajuntaments en la millora dels seus parcs i jardins, a més d'en la millora del medi ambient en el seu territori.

La Diputació podrà subvencionar les despeses que ocasione el manteniment de zones enjardinades, la qual cosa inclou l'adquisició de plantes i arbres, la realització de tractaments fertilitzants i fitosanitaris, i la poda i tala d'arbrat, entre uns altres.

La subvenció màxima a percebre pels beneficiaris dependrà del nombre d'habitants.

Els municipis de menys de 5.000 habitants rebran subvencions de fins a 1.500 euros; les localitats d'entre 5.000 i 20.000 habitants, fins a 2.500 euros; a les poblacions amb més de 20.000 habitants se'ls concedirà fins a un màxim de 3.000 euros i a les entitats locals menors fins a 1.000 euros.

La sol·licitud de subvenció haurà de realitzar-se per via telemàtica a través de la carpeta ajuntament de www.dival.es, amb el corresponent certificat digital, en un termini de 20 dies hàbils a partir de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.