diumenge, 15 de juny del 2014

Festa de l'Esport a Tavernes

El passat divendres dia 13 de Juny es va celebrar a Tavernes la XV Edició de la Festa de l'Esport a la Casa de la Cultura del nostre poble.

L'acte va estar integrat per tots els membres de associacions d'esport de Tavernes, havien més de 80 esportistes de diferents categories que van ser guardonats. A més, van hi haure 5 nominacions honorífiques que corresponen als equips que han aconseguit ser campions en les respectives categories i 4 mencions especials a persones o entitats que han ajudat a expandir l'esport per tota la nostra localitat.
Els nostres regidors en alguns guardonats.
Els nominats honorifics d'aquestos premis foren:

L'EQUIP CLUB DE KARATE-DO LA VALLDIGNA ALEVÍ: Segon classificat en el campionat autonòmic i seleccionat per al campionat d'Espanya de clubs.7

L'EQUIP CADET MASCULÍ DE TENIS: Equip que ha destacat durant tota la lliga hi ha aconseguit el subcampionat autonòmic en la Segona divisió i, a més, l'ascens a primera Autonòmica.

LA PENYA 04: Per segon any consecutiu ha aconseguit ser campió de la Lliga Divisió d'honor de Futbol d'Empreses (AFES).

L'EQUIP SÈNIOR DE BÀSQUET PLATJA TAVERNES CB TAVERNES: Per primera vegada en la història del club aconsegueix l'ascens a 1ª Nacional.
Els nostres regidors Sansaloni i Tudela amb els membres de Tavernes rugbi club
Les mencions especials a aquesta festa foren:
PASCUAL MARTÍ TALENS per la seua trajectòria esportiva.
FRUTAS BOLLO, com a empresa col·laboradora en diferents esdeveniments i activitats.
DAVID ANDRÉS PARAMIO, com a preparador esportiu, psicòleg i persona vinculada a Tavernes.
JOSÉ ALTUR GASCÓN, com a tenista destacat, ha jugat en tots els tornetjos Gran Slam i actualment és l'entrenador de David Ferrer.

Des del Partit Popular volem donar l'enhorabona als guardonats perquè han demostrat que l'esport a Tavernes és important. I volem animar a totes les persones del nostre poble a que s'unisquen a les diverses associacions d'esport per a tindre una vida més saludable. Esperem que l'any que ve es torne a repetir aquesta Festa de l'Esport al nostre poble i siguen més els guardonats.