dimecres, 11 de juny del 2014

EmprenJove València obri la inscripció gratuïta a cursos per a emprenedors

El programa EmprenJove de l'IVAJ.GVA JOVE a València ha obert aquesta setmana el termini d'inscripció per a dos nous cursos presencials de gestió empresarial dirigit a Joves de 18 a 35 anys que desitgen crear la seua pròpia empresa.
El primer curs previst es desenrotllarà del 19 al 23 de maig, en horari de matí de 9:30 a 14:00 hores. El termini d'inscripció per a este curs acabarà el pròxim 16 de maig.

Posteriorment es realitzarà un segon curs de gestió empresarial els dies 22 i 29 de maig i 5, 12 i 19 de junio.El horari de les classes serà de 16.00 a 20.30 hores i el termini d'inscripció es tancarà el 19 de maig. 

La inscripció es pot realitzar a través del número de telèfon 963 108 665. Ambdós cursos s'impartiran en l'edifici de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València, ubicat en la C/ Campoamor, 91 de València. 

El curs de gestió empresarial és una ferramenta de reflexió i coneixement prèvia a la decisió de desenrotllar una iniciativa empresarial perquè el futur empresari tinga una visió general de tots els aspectes fonamentals per a crear una empresa, de manera que posteriorment puga iniciar el procés d'informació i assessorament que permeta concretar la seua idea empresarial. 

Les unitats didàctiques comprenen l'elaboració del pla d'empresa i del pla financer; les formes jurídiques que una empresa pot adoptar; la tributació en l'empresa; modalitats contractuals; tècniques de venda; tràmits i passos legals i règim especial d'autònoms. A més, inclou continguts de comunicació i presentació de l'empresa. 

EmprenJove dóna a conéixer a la joventut les possibilitats que brinda l'autoocupació i fomenta la iniciativa empresarial a través d'orientació directa als jóvens i cursos de formació, tant presencials com on line. Tota la programació de cursos presencials i on line està disponible en www.gvajove.es, en l'apartat d'Ocupació.