dimarts, 24 de juny del 2014

Bonig aposta per el “rearmament moral del PPCV apel·lant a l'honestedat política, el reconeixement al passat i la confiança en el futur”

La coordinadora general del PPCV, Isabel Bonig, ha sostingut que "el gran repte que té el Partit és el del rearmament moral del PPCV, apel·lant a la restauració de l'honestitat i l'honhorabilitat en l'exercici del càrrec públic, en la llibertat i la responsabilitat individual, en el reconeixement al passat i la confiança en el futur"


Bonig s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de la reunió que ha mantingut amb els sotssecretaris del PPCV per a planificar l'estratègia a seguir pel partit.


Així, ha insistit en la mobilització de tota l'estructura del partit i ha avançat que en les pròximes setmanes mantindrà sengles reunions en les tres províncies amb presidents locals i secretaris generals, així com alcaldes i portaveus.


La coordinadora general del PPCV ha manifestat que no volen centrar-se només en les reunions clàssiques i, per açò, ha demanat als sotssecretaris altre tipus de reunions “on puguem anar a parlar amb col·lectius que es posen en contacte amb nosaltres i ens demanen una cita”. “Allí anirem nosaltres, siga on siga, a escoltar suggeriments, recomanacions o crítiques perquè escoltar al carrer és molt important”, ha asseverat.

Segons Bonig, “la idea és formular un projecte il·lusionant basat en dues idees, la primera és que l'important són les persones i per açò hem de seguir treballant per a la seua millora econòmica i en el finançament i infraestructures per als ciutadans”.

“En segon lloc –ha continuat la coordinadora general- la regeneració democràtica perquè el PP ha governat durant 20 anys aquesta comunitat i el PP ha transformat aquest territori. Hem comès errors, i per elles demanem perdó, però també hem realitzat moltíssimes coses bones i per açò durant 20 anys hem aconseguit majoria absoluta després de majoria absoluta i ara hem de tornar a il·lusionar perquè en tota la Comunitat hi ha projectes il·lusionants i, sobretot, hi ha una bandera de regeneració que porta el PP”.

Regeneració democràtica

La dirigent popular ha ressaltat que el PPCV va a llançar “un missatge clar i inequívoc de regeneració democràtica”. “Anem a abanderar la regeneració i aprofundir en aquesta qüestió, no solament amb discutir el aforamient, reduir el nombre de parlamentaris o l'elecció directa dels diputats perquè responguen en les comarques davant els ciutadans i no tant davant els aparells polítics, sinó amb totes les idees que aporte la societat civil”.

Per açò, ha convidat a la resta de partits al fet que, “si de debò els importa la participació pública i les persones i volen que els ciutadans tornen a confiar en la política i en el noble art de millorar els territoris i la vida de la gent, es pugen al carro de la regeneració al costat del PP”.