diumenge, 1 de juny del 2014

Comença l'estiu sense saber qui s'encarregarà del socorrisme de la platja de Tavernes

Volem denunciar la deixadesa i la falta de previsió del Bipartit de Tavernes. Ja estem al mes de Juny i amb ell ha començat la temporada d'estiu a molts llocs de la comunitat i el Govern del Senyor Juan encara no ha adjudicat ni el servei de socorrisme, ni la escoleta d'estiu ni els Xiringuitos ni els serveis de la platja.
El govern de Tavernes encara no s'ha adonat que alguns serveis que es contracten tots els estius i la seua contractació s'ha de fer amb temps suficient per a evitar que passe el que està passant enguany.

El plec de la licitació dels serveis de platja diu que la temporada estival comença l'1 de juny i que acaba el 30 de setembre, però ja estem en juny i encara no se sap qui es quedarà la concessió dels xiringuitos, les hamaques o els serveis nàutics que s'instal·len aquest estiu a la nostra platja amb el consegüent perjudici per al turisme i per als seus adjudicataris.

En el cas de l’escola d’estiu el socialista Borràs ha optat per obrir el termini de matriculació sense que el servei de contractació, que gestiona la nacionalista Sansaloni, l'haja adjudicat encara a cap empresa. L’escola d’estiu comença el dia 1 de juliol pel que no hauria d'haver-hi cap problema en què el servei aquest adjudicat en aquesta data però haguera sigut mes correcte que s'haguera adjudicat abans d'obrir el període de matrícula. 

El cas mes preocupant és el de l'adjudicació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de la platja. Es tracta d'un contracte bianual valorat en 365.000€ que ha de començar a prestar-se el pròxima dia 16 de juny i encara no aquesta adjudicat. Esperem que el dia 16 de juny les nostres platges tinguen aquest servei adjudicat perquè ni els ciutadans ni els turistes poden córrer el risc de venir a gaudir de les nostres platges sense servei de salvament i socorrisme.

Aquesta altra mostra de com gestiona Tavernes el bipartit que dirigeix el nacionalista Jordi Juan. Uns serveis que s'han de contractar periòdicament i haurien d'estar adjudicats fa mesos, com ja nostra veïna Gandia, i ací encara estan en l'aire.