diumenge, 1 de juny del 2014

DANSÀ A TAVERNES

Ahir va tindre lloc la VI Dansa Popular dels Balls Populars de Tavernes de la Valldigna. Aquesta dansà va començar al voltant de les 19:00 hores a la zona del Carrer Major del nostre poble.
Grup de Balls Populars de Tavernes
A aquesta dansà es van convidar a tots els balladors de la província de València concretament va actuar el grup de balls populars de Xàtiva, Godella i Guadassuar, el racó de la ferradura de Xeresa, el grup de danses de Xeraco, la falla antiga campanar de València, el grup de danses l'almogavers de Sueca, el grup de balls populars de Rafelcofer i la colla pas pla de Cullera, entre altres.
Grup de Balls Populars de Xàtiva
Des del Partit Popular de Tavernes ens alegrem de que aquesta dansà s'haja celebrat un any més i volem donar l'enhorabona al Grup de Balls Populars de Tavernes per superar-se any rere any i continuar amb la tradició balladora que sempre ha caracteritzat a Tavernes. Els regidors del PP local es van quedar bocabadats amb la gran quantitat de balladors que van actuar i de la resposta de la gent del nostre poble que va assistir a vore la dansà.