dimecres, 21 de maig del 2014

MITING CENTRAL A VALÈNCIA

Aquesta vesprada s'ha celebrat a València el míting central del Partit Popular de la Comunitat Valenciana sobre les eleccions europees. Membres del PP de Tavernes han acudit a aquesta cita que s'ha celebrat a l'edifici de l'àgora de les arts i les ciències.

El míting, que marca la recta final de la campanya per a les eleccions europees, que es celebraran el proper diumenge 25 de maig, ha intervingut el candidat numero ú Miguel Arias Cañete  acompanyat pel president del Govern Mariano Rajoy Brey, junt a l'alcaldesa de València, Rita Barberà i el president de la Diputació de València, Alfonso Rus.
Membres del PP de Tavernes, del PP de Xeraco i el PP de Simat

Aquesta vesprada l'àgora s'ha quedat menuda i han sigut milers de representants del PP de tota la Comunitat els que han acudit a aquesta cita. 

Dos discursos ens han resultat molt rellevants i per això volem ressaltar-les. Primer trobem les paraules del nostre president, on davant de més de 7.000 militants ha afirmat que Espanya ha passat de ser una fabrica de parats a una empresa que genera treball. I, per altra banda, les del president Rus que li ha demanat a Rajoy una millora de la financiació a la Comunitat Valenciana i recolzar els drets que els valencians portem reivindicant deu anys.