dijous, 29 de maig del 2014

Demanem que el govern municipal presente un taller ocupacional amb caire turístic

El Partit Popular de Tavernes demana que el govern municipal presente un taller ocupacional amb caire turístic

Des del Partit Popular de Tavernes demanem al govern municipal que deixar de banda l’immobilisme i comence a treballar pels veïns aturats. Donada la dolenta situació de moltes famílies pensem que el treball i la formació han de ser una prioritat.

El passat dia 16 es va convocar el programa de tallers d’ocupació i des del PP valler sol·licitem que l’Ajuntament de Tavernes presente un projecte, prioritàriament enfocat de cara al turisme i al medi natural, per a que durant sis mesos un grup de veïns i veïnes majors de 25 anys i aturats puguen formar-se i treballar.

En tota la Comunitat Valenciana estem vegent com el turisme s’està fent camí com a motor de la recuperació econòmica, mentre ací a Tavernes trobem a faltar una aposta clara i contundent en aquesta línia. El govern nacionalista de Juan no ha tingut temps en tres anys de planificar una estructura de treball flexible que permeta el resorgiment del turisme valler. La falta d’iniciatives del govern municipal està fent que altres municipis vagen arrancant i creant ocupació mentre Tavernes es queda parat, i això no ens ho podem permetre. El Partit Popular ha estat i estarà recolzant totes aquelles iniciatives que suposen un creixement econòmic i una millora de les dades d’atur al nostre poble.

De la mateixa manera, el nostre entorn natural necessita ser atés ja que enguany ha hagut poques pluges i ens unes setmanes hem patit ja diversos incendis.

Aprofitem a més, per recordar que per sol·licitar estes i moltes altres ajudes i subvencions que poden afavorir la creació de treball cal tindre una consignació pressupostària. Actualment el govern del senyor Juan encara no ha portat a votació el pressupost econòmic de 2014, raó per la qual no es té pressupost previst per a un projecte com aquest que, repetim, pot suposar un punt d’inflexió per a la societat vallera.

Per tant i una vegada més, el PP de Tavernes demanem al govern municipal que pose per davant de les seues prioritats als veïns i no la política de la fotografia i presente un pressupost municipal que incloga una partida mínima de 500.000 € destinada al foment de l’ocupació, des d’un projecte i una planificació que tinguen en compte la iniciativa privada; ja que actualment gaudim de superàvit i hi ha una necesssitat patent dels veïns.