dijous, 15 de maig del 2014

EL DIA 25 DE MAIG HI HA QUE VOTAR AL PP PER A SEGUIR EN LA BONA DIRECCIÓ


El cap de llista del Partit Popular en les pròximes eleccions al Parlament Europeu, Miguel Arias Cañete, ha afirmat hui que "El dia 25 de maig cal votar al PP per a seguir en la bona direcció". "Estic segur que aquest, el major partit d'Espanya, el que té més fortalesa, el que té principis e ideals, es va a mobilitzar absolutament i tindrem una gran victòria electoral, però no per a satisfer el nostre partit, sinó perquè Espanya ho necessita per a mantenir la seua unitat, per a recordar a les víctimes del terrorisme, per a tenir-les presents sempre en el nostre cor i per a construir una Espanya millor i un Estat del Benestar sostenible", ha subratllat.

Arias Cañete ha destacat que el vot dels espanyols és decisiu “perquè a Europa s'apliquen les polítiques que han tret a Espanya avance; per a ser un país fort en la Unió Europea i no un problema; per a posar a Espanya en el lloc que li correspon, entre els països grans; per a defensar els interessos espanyols alhora que construïm més Europa; per a donar la batalla amb força i amb serietat en totes la negociacions; per a garantir l'Estat de Benestar, la sanitat, l'educació i les pensions; per a no repetir els errors del passat i per a construir el nostre futur”.

El dirigent popular ha lamentat que els “pardals de mal forat” que “van negar la crisi” no s'alegren de la recuperació econòmica. En aqueix sentit, ha posat l'accent que el PP ha recorregut “un llarguísim camí” per a arribar a la situació en la qual ens trobem en aquests moments i “per açò podem demanar la confiança d'espanyols, perquè sempre hem complit el nostre compromisos”.

“Podem demanar la confiança als espanyols perquè saben com som; perquè tenim credibilitat, perquè hem fet els deures i hem posat ordre a casa; perquè hem demostrat que sabem gestionar bé un país; perquè el nostre model és un model d'èxit, perquè tenim coratge i determinació; i perquè portem a Espanya en el cor”, ha prosseguit.

Finalment, Cañete ha destacat que “aquest és el partit i el programa electoral que Espanya necessita”. “Hem fet les coses bé, els espanyols han fet sacrificis, Espanya comença a créixer i ara hem de ser forts en la Unió Europea”, ha conclòs.