divendres, 30 de maig del 2014

Els resultats són un toc d'atenció i cal reaccionar


El portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, ha afirmat avui que els resultats de la seua formació en els comicis europeus, en els quals ha perdut 2,6 milions de vots, constitueixen "un toc d'atenció" davant el qual "cal reaccionar".

“El nostre càstig ha sigut que els electors del PP s'han quedat a casa, però no han votat a altres partits", ha dit en una entrevista en Radi Euskadi, i ha afegit que, en canvi, el PSOE "sí ha patit una fugida de vots".

En la seua opinió, el PP ha patit les conseqüències de prendre mesures "molt difícils" que han generat "insatisfacció" en àmplies capes de la població, però ha mantingut que "més enllà de l'anàlisi encertada de l'ocorregut, la qual cosa cal fer és enfortir el nostre projecte".
Respecte al sorgiment en els comicis europeus d'altres partits alternatius als tradicionals ha opinat que resulta "perillós" extrapolar els resultats d'unes eleccions europees a altres comicis ja que la campanya per a la UE suposa "una ocasió per a grups que no tenen buit en altres eleccions".

"No veig que aquests resultats ens porten a un escenari de mort del bipartidisme", ha mantingut