dijous, 1 de maig del 2014

DIA 1 DE MAIG, PUJADA A LES CREUS DE TAVERNES.

Hui com cada dia 1 de maig, molts ciutadans de Tavernes han seguit la tradició i han pujat a la muntanya de les creus per a esmorzar allí dalt. També es celebrava com s’ha fet fins ara una eucaristia a la zona més alta de la muntanya de la mà del sacerdot de l’església de Sant Pere.



Com podeu veure a les imatges han sigut multitud de persones les que han decidit aprofitar hui dia de festa dels treballadors per a practicar un poc d’esport de muntanya. Hem vist des de xiquets que son els que més disfrutaven amb l’ambient fins a més majorets que els costava un poc més la pujada.

Gent esmorzant en la creu més alta

Ciutadans pujant encara a la creu per a esmorzar.

Els regidors del Partit Popular de Tavernes també hem volgut seguir amb la tradició del nostre poble i hem pujat fins a la ultima creu on hem disfrutat de les espectaculars vistes de la Valldigna i de la plana de València. Es per això que volem animar aquells ciutadans del nostre poble que no han pujat hui a que ho façen al llarg de l’any ja que, com hem fet nosaltres, gaudireu d’unes vistes espectaculars de la nostra terra.