divendres, 2 de maig del 2014

ENS JUGUEM CONSOLIDAR EL CANVI I SEGUIR EN LA SENDA DE LA RECUPERACIÓ

Carlos Floriano presenta el lema de la campanya "El que està en joc és el futur". "Demanem un vot a favor de l'eixida de la crisi perquè junts hem guanyat la partida al passat i ara ens juguem guanyar-li-la al futur". Afirma Floriano que "anem a votar al Parlament Europeu amb major capacitat de tota la seua història i estem en un moment exepcional perquè és el moment de recuperació econòmica".

El vicesecretari d'Organització i Electoral del Partit Popular i director de la campanya electoral, Carlos Floriano, ha assegurat avui, en relació a les pròximes eleccions europees, que "si no votes perquè el canvi continua, et jugues el teu futur. L'alternativa és consolidació del canvi o la reculada. Creiem que Espanya es troba en un moment d'inflexió i ens juguem consolidar el canvi i seguir en la senda de la recuperació o retrocedir a l'Espanya del rescat i la fallida que van deixar els socialistes".



Durant la seua intervenció en una roda de premsa, en la qual Floriano ha explicat els detalls de la campanya electoral dels comicis el lema dels quals és El que està en joc és el futur, el director de campanya ha explicat que "creiem que, per als ciutadans, el futur que marca el nostre lema és l'oportunitat de seguir creant més i millor ocupació per a seguir garantint les pensions, seguir mantenint l'estat de benestar, millorant una sanitat universitat pública, gratuïta i de qualitat, i seguir defensant un model educatiu de qualitat i amb igualtat d'oportunitats per a tots".

"Si tu no decideixes, uns altres decidiran per tu"

Floriano ha manifestat que, amb aquest lema, "demanem un vot a favor de l'eixida de la crisi perquè junts hem guanyat la partida al passat i ara ens juguem guanyar-li-la al futur que han d'escriure-ho els ciutadans i poden fer-ho en aquestes eleccions perquè, si tu no decideixes, uns altres decidiran per tu". "Es tracta d'un lema amb el qual pretenem donar proximitat als ciutadans i respon a les seues preocupacions en aquestes eleccions. Anem a votar al Parlament Europeu amb major capacitat de tota la seua història i estem en un moment excepcional perquè és un moment de recuperació econòmica en la qual el resultat no és indiferent i perquè, en aquestes eleccions, els ciutadans tenen l'oportunitat de decidir entre consolidar el canvi o retrocedir", ha matisat.

Eleccions crucials per al futur

Així, el dirigent popular ha subratllat que "aquestes eleccions són crucials per al futur d'Espanya i els espanyols. Volem traslladar a tots els votants que aquestes eleccions no són irrellevant. És una oportunitat per a nosaltres mateixos, per a tots els espanyols, per a les nostres possibilitats per a tirar endavant i per a construir l'Espanya que mereixem".

D'un altre costat, Floriano ha recordat que "hem celebrat, fins ara, més de 2.000 actes provincials, regionals i nacionals, entre els quals s'inclouen les 19 convencions regionals on s'ha presentat el programa regionalitzat del PP per a les pròximes eleccions, mancant la Convenció del PP Basc que se celebrarà aquest cap de setmana. I realitzarem altres 2.000 d'ací al pròxim dia 23 de maig".