dijous, 29 de maig del 2014

COSPEDAL: DESDE HUI, ENS POSEM A TREBALLAR EN LES PROPERES ELECCIONS AUTONÒMIQUES I MUNICIPALS

La secretària general del Partit Popular, María Dolores Cospedal, ha afirmat, després del triomf del PP en les eleccions europees celebrades en el dia 25 de maig, que “des d'avui, ens posem a treballar en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals de l'any que ve”.

“Ara toca definir ben clar quins són els objectius que volem establir com a prioritaris per a la Unió Europea, per a fer una UE eficaç i que les decisions que es prenguen es puguen aplicar de forma immediata sobre els estats membre. Hi ha partits, que tindran representació a Europa, i que el que volen és acabar amb el projecte europeu. Nosaltres hem de tenir ben clars els nostres objectius i en què volem avançar”, ha manifestat.


En roda de premsa, després de la reunió del Comitè Executiu Nacional que va tindre lloc el dia 26, la dirigent popular va destacar que “Europa, i les seues institucions, han de resultar atractives, eficaces i eficients per als europeus, a més de comptar amb un projecte il·lusionant. El que hem d'aconseguir, i amb el que es va a treballar des de matí, és per una Unió Europea on hi haja menys burocràcia, on els problemes dels ciutadans siguen la prioritat i on les decisions siguen immediatament compliment. Hem de treballar perquè els ciutadans vegen la importància de la UE i que les decisions tinguen gran rellevància en les seues vides”.

Així, la secretària general ha manifestat que durant la reunió del CEN, el president del Govern i del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha destacat que “les decisions immediates que anem a abordar a Brussel·les són intensificar el creixement econòmic de la UE, augmentar les polítiques d'interconnexions elèctriques i les polítiques d'immigració”.

TRIOMF ELECTORAL EN UN CONTEXT DE CRISI ECONÒMICA

Cospedal ha insistit que “el PP ha guanyat les eleccions. És veritat que amb molts menys vots que en els anteriors comicis europeus, però el PP ha guanyat i ho ha fet amb una diferència de 3 punts sobre el segon partit més votat, el PSOE”. En referència a aqueix triomf, la secretària general del PP ha assenyalat que també “el Partit Popular Europeu ha guanyat les eleccions amb 214 escons i un 28% de vots”. Així, “el Partit Popular, juntament amb la CDU alemanya, han sigut els únics partits, que sostenen un govern, que han guanyat les eleccions”, ha subratllat.

María Dolores Cospedal ha explicat que aqueixa victòria s'emmarca dins d'un context en el qual “el Govern ha hagut de prendre decisions molt complicades, algunes fins i tot que han anat en contra del que desitjàvem, però a les quals ens hem vist obligats per les circumstàncies. Hem pres decisions impopulars però necessàries per a l'interès general d'Espanya”.

Així mateix, la número dos del PP ha assenyalat que “Rajoy també s'ha referit a la no homologació d'aquestes eleccions amb altres d'un altre tipus. El PP ha perdut vots i nosaltres anem a fer la nostra anàlisi detallada d'aqueixa pèrdua de vots, la majoria dels quals s'ha anat a l'abstenció i no a altres formacions”.

“TENIM UN GRAN TREBALL PER DAVANT”

Cospedal ha asseverat que “el nostre propòsit és treballar per a procurar un millor creixement econòmic en el nostre país, per a millorar la situació social i per a traslladar a tots els ciutadans, particularment als votant del PP que no ens han votat en aquests comicis, la necessitat de treballar en la recuperació del nostre país i recuperar la il·lusió i les ganes de participar en la vida política. És necessari que els votants recuperen l'esperança, la confiança i les ganes de votar al PP”.

“Tenim una responsabilitat important, som el partit del govern que ha pres decisions difícils però que ha guanyat les eleccions i tenim un treball per fer, molt que analitzar i ho farem de forma detallada”, ha conclòs