dimarts, 27 de maig del 2014

ELECCIONS EUROPEES DEL 25 DE MAIG

Després de les eleccions del passat 25 de Maig és moment de revisar els resultats obtinguts.

Per una banda, el portaveu del Partit Popular de Tavernes, Manolo Vidal, ens ha dirigit unes paraules al seu Facebook personal on dona les gràcies a tota aquella gent que ha confiat amb el PP i a tots els que han col·laborat en aquestes eleccions tan decisives per a Europa.

Els resultats obtinguts al nostre poble han sigut similars als de la mitja de l'Estat Espanyol i es de lamentar el comprovar com a Europa estan obtenint bons resultats partits radicals i fins ara minoritaris de l'extrema dreta o esquerra. Tenim que fer una valoració global tots els partits moderats i veure i reflexionar que es el que està passant i en que s'ha fallat. Això ens permetrà treballar de valent per a recuperar la confiança de totes aquelles persones a les que representem.

És ben cert que ha hagut molta gent que ha decidit no anar a votar i han elegit l'abstenció. És per tant necessari escoltar eixos veïns i animar-los a participar per a poder dur la seua veu a totes les institucions i llocs on deuen de ser escoltats, tan a Europa, a Espanya i al propi Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Tots els membres del Partit Popular de Tavernes obrim les portes de la nostra seu per a que tot aquell que vulga, vinga i ens ajude a treballar i a marcar el camí que mereix seguir Tavernes.