divendres, 16 de maig del 2014

CAÑETE: "NO SOM EL MATEIX QUE EL PSOE, NOSALTRES DONEM LES BATALLES EN LA UE I LES GUANYEM"


El candidat número 1 del Partit Popular per a les eleccions europees, Miguel Arias Cañete, s'ha referit a unes paraules d'Alfredo Pérez Rubalcaba en les quals el dirigent socialista afirma que el PP i el PSOE no són el mateix. “Estem d'acord amb Alfredo, no som el mateix perquè el PP quan ha governat ha portat a Espanya al lloc que li corresponia en la UE; som l'únic partit que dóna les batalles en la UE i a més les guanya”, ha indicat.

“Nosaltres no som el mateix que el PSOE perquè hem posat coratge per a traure aquest país avançe, i ho estem traient; perquè tenim valors, perquè creiem a Espanya, perquè creiem en la seua unitat indissoluble, perquè volem combatre el terrorisme, perquè sempre defensem el mateix, no canviem de principis en funció de conveniències electorals”, ha defensat.

Arias ha explicat que “tota la nostra activitat política va dirigida al creixement econòmic i a la generació d'ocupació per a mantenir el nostre Estat de benestar. Nosaltres creiem en les persones i en la seua autonomia, i açò no passa per subvencions o clientelismes polítics, sinó que el que hem de fer és possibilitar la creació de llocs de treball perquè les persones trien com volen viure”.

“Nosaltres no som el mateix que els socialistes, perquè creiem en la família i en el paper essencial que representa la família en la societat com a xarxa de solidaritat i seguretat que ha salvat a moltes persones en situació de pobresa i desemparament”, ha afegit.

En un altre ordre de coses, Arias ha destacat que “cal evitar que eurófobis i euroescéptics, extrema esquerra i extrema dreta, i altres famílies que volen destruir Europa la destruïsquen. L'ancoratge de la construcció europea, com ha sigut des de sempre, ha de ser el Partit Popular Europeu. Els pares de la pàtria europea eren de la nostra família política”.

El candidat del PP ha assegurat que “anem a seguir sent l'ancoratge, necessitem un gran resultat per a ser el nucli dels consensos racionals i de la construcció europea per a avançar a una unió monetària, fiscal, econòmica i política”.

ARIAS CAÑETE, LA INVERSIÓ MÉS RENDIBLE

En l'acte també ha intervingut la ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Isabel García Tejerina, que ha defensat que el candidat número 1 del PP “ha portat riquesa a tots els racons d'Espanya”. En aquest sentit ha afirmat que "no hi ha inversió més rendible que votar a Miguel Arias Cañete".

García Tejerina ha destacat el costós treball desenvolupat per l'Executiu de Rajoy i ha subratllat que “el Govern del PP sempre porta més per a Espanya". Així, la ministra ha explicat que en aquests dos anys l'Executiu de Rajoy ha negociat “fins a l'últim cèntim", i que en el cas del sector agrícola s'ha traduït en "millors rendes" per als agricultors i ramaders.