dilluns, 19 de maig del 2014

El PP afronta les eleccions europees amb els deures fets, ha tornat a posar en peus a la Comunitat i a Espanya

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, ha destacat que “el PP afronta les eleccions europees amb els deures fets, ha tornat a posar en peus a la Comunitat i a Espanya”.

Fabra s'ha pronunciat així durant un míting del PP a Gandia, al costat del president local i alcalde, Arturo Torró, i el secretari general del PPCV, Serafín Castellano, i on ha afirmat que “en aquestes eleccions hem de marcar distàncies amb els quals només saben criticar i desprestigiar la democràcia, per açò no podem descansar ni un minut perquè no podem deixar-los gens d'avantatge”.

En aquest sentit, ha criticat que “a l'oposició no li importe desprendre's de part del nostre territori”, i ha advertit que “no van a poder amb el sentiment dels valencians que volem seguir defensant els interessos d'aquesta terra per sobre de tot”.

Alberto Fabra ha sostingut que “quan els ciutadans ens van donar la seua confiança ho van fer perquè sabien que el PP mai falla perquè tenen l'experiència del que ha ocorregut quan el Govern de José María Aznar va posar a Espanya com a locomotora d'Europa i sabien que ara el Govern de Mariano Rajoy també anava a traure a Espanya de situació que ens deixe el PSOE”. “No s'han equivocat, perquè després de molt esforç estem aconseguint allò que ens demanaven els espanyols”, ha asseverat.


El líder dels populars valencians ha manifestat que “la gent sap que els socialistes no defensen els interessos dels valencians”, per la qual cosa ha subratllat que les del pròxim 25 de maig “són eleccions que hem de prendre amb la serietat d'una gran elecció, perquè ens juguem el futur i per açò cal votar al PP”.

Segons ha explicat, “les coses van molt millor que fa un any, i amb el PP anem a seguir generant riquesa i ocupació per a tots els espanyols” perquè “la clau de l'èxit del PP és el treball, el sentit comú i la responsabilitat, ho hem fet i ho seguirem fent” i per açò ha animat a tots els militants a “anar casa per casa i seguir creient en el nostre projecte i en els quals estem compromesos amb el nostre territori”.En aquestes eleccions hem de demostrar-ho perquè tenim grans candidats, un programa de compromís amb la Comunitat i rigor amb les preocupacions dels valencians”, ha postil·lat.