dimecres, 21 de maig del 2014

Castellano: “Queden cuatre dies perquè el PP guanye les eleccions perquè és un valor segur per a afrontar el present i futur de la Comunitat i d'Espanya"

El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellà, ha assegurat que “queden deu dies perquè el PP guanye les eleccions perquè és un valor segur per a afrontar el present i futur de la Comunitat Valenciana i d'Espanya”. 

Castellano, que va realitzar aquestes declaracions durant un míting a Tavernes de la Valldigna, ha afirmat que en el PP volem que a Brussel·les es parle de València i en valencià. I açò ho garanteixen Arias Cañete, Gonzalez Pons i Eva Ortiz, ha subratllat el dirigent popular.


El secretari general del PPCV ha assenyalat que el PP és “un valor segur per a afrontar el present i el futur de Comunitat Valenciana i d'Espanya, perquè som els qui millor defensem els interessos dels valencians”.


Així, ha destacat que “mentre uns altres destrueixen nosaltres hem de construir. Ja ho va fer Aznar amb Felipe González, Zapatero va tornar a enfonsar a Espanya i Rajoy està barallant per a traure a aquest país avance”.

El secretari general dels populars valencians ha indicat que “nosaltres som un partit que anem a guanyar amb serietat les eleccions perquè tenim un programa, perquè estem parlant de debò en aquesta campanya del programa, del contracte que signem amb els ciutadans”.


En aquest sentit, ha apuntat que no hi ha cap partit a Espanya que haja fet un programa regionalitzat, perquè solament el PP es preocupa per les infraestructures, la pesca, per les inversions que els ciutadans de la Comunitat Valenciana necessitem per a seguir creixent”, ha afegit.

Enfront d'açò, Castellà ha subratllat que “els partits de l'oposició no tenen més programa que insultar i desqualificar al Partit Popular. Podran posar-se darrere de les pancartes, amb samarretes, ens podran cridar, amenaçar en les xarxes socials, trencar cristalls de les seus o fer pintades, però mai, mai van a acabar en la il·lusió i el nostre treball i mai ens van fer callar”.

Finalment, el secretari general del PPCV ha assegurat que “els ciutadans estan cansats de tanta radicalitat i tensió en la política. Cal aplicar moderació i sentit comú, 'trellat’ com diem en valencià”, ha conclòs.