dijous, 8 de maig del 2014

LA VALLDIGNA ES PROMOCIONA A VALÈNCIA (II)

El passat cap de setmana la Mancomunitat de la Valldigna va estar promocionant durant 4 díes les diverses ofertes del sector turístic de la Valldigna. Es van situar a l’oficina de promoció del Patronal Provincial de Turisme de València, situat al carrer Poeta Querol, concretament al costat del teatre Principal d’aquesta ciutat.


Els nostres regidors, Manolo Vidal i Raquel Escrivà pogueren veure de primera mà tot aquell mecanisme dut per la Mancomunitat per atraure als turistes. I ens han transmès que aquesta iniciativa, duta a terme per la Diputació de València per a que cada poble puga promocionar la seua oferta turística a una zona tan important de València es una cosa molt important, ja que molts ajuntaments es gasten molts diners en promocionar els seus atractius turístics per atraure visitants i tota ajuda, com aquesta, es bona per a tots i sobretot per a la Valldigna.




El president del PP de Tavernes, Manolo Vidal ha remarcat que “Espere que aquesta oportunitat de promoure l’oferta de la Valldigna a València puga tornar una altra vegada a l’oficina de promoció del Patronal Provincial de Turisme de València, perquè es una cosa molt beneficiosa per a tots, tant per a comerciants de la platja de Tavernes, com per als comerciants de tots els pobles que formen la Valldigna, ja que obrim una finestra de la nostra cultura i paisatges naturals”.