diumenge, 18 de maig del 2014

LA SIUM AMB DANIEL MAZARROTA

Aquest matí, el Partit Popular de Tavernes ha acudit al concert realitzat per la SIUM de Tavernes al musical del nostre poble on s'ha fet un homenatge al músic Daniel Mazarrota Bernabeu. 

El concert s'ha dividit en dos parts en la primera s'han interpretat les obres de "Las arenas", que és un pasdoble; "El tambor de granaderos" i "La gran fantasía española". Mentre que a la segona part s'han interpretat les obres de "Vikor's tales", "el fantasma de la opera" i "Mazarrota" aquest últim és un manuscrit on s'interpreta un pasdoble dedicat al músic Daniel Mazarrota.

El mateix porta al seu encapçalament "Al meu primer deixeble, Daniel Mazarrota, amb l'efecte de germà". En el pasdoble pren protagonisme en la repetició del Trio, el sol de flautí, instrument del que era excepcional intèrpret, al costat de la flauta, Daniel Mazarrota, qui va ingressar com a músic de la SIUM de Tavernes en 1939.

(De esquerra a Dreta: Pepe Talens, Inma Tudela,  mestre Arnau,
 Manolo Vidal i Salva Sansaloni)
Des del Partit Popular de Tavernes volem donar l'enhorabona una vegada més a la SIUM de Tavernes per la gran actuació de hui ja que han demostrat que son uns grans musics. També volem donar les gràcies a la familia Mazarrota per entregar-li a la SIUM de Tavernes el pasdoble que porta el seu nom, ja que és un manuscrit únic a la nostra Comunitat, perquè fou una obra escrita pel professor Villar quan Mazarrota era el seu alumne.