dissabte, 1 de juny del 2013

Manolo Vidal “el nostre interés és treballar al màxim per Tavernes”


El portaveu del Partit Popular de Tavernes afirma que realitzaran una oposició constructiva mentres que els tribunals aclarisquen el futur de la moció de censura que va presentar el seu partit i la regidora, Karina Vercher, “no és la nostra intenció bloquejar Tavernes”.

Amb tot, el primer que deurà no bloquejar a la ciutat ha de ser l'executiu de Jordi Juan “estarem en una oposició responsable i, en este sentit, volem que els ciutadans recuperen la seua ocupació pel que treballarem en accions que potencien l'acció social”.

Per això el Partit Popular espera que l'actual govern, fins que s'aclarisca la moció de censura, treballe per a dotar d'ocupació als veïns i veïnes de Tavernes “S'han donat a conéixer les iniciatives autonòmiques per a fomentar ocupació, i ara veiem com els pressupostos que pretenia presentar el senyor Juan no eren els adequats. En el plec pressupostari el govern local no contemplava partides per a accedir a estes iniciatives de foment de l'ocupació. Li vam demanar al senyor Juan que reconsiderara el seu pressupost i incloguera partides per a les accions que s'esperaven del govern autonòmic i provincial. Juan no va fer cas i ara ni tenim pressupost i, si no ho remeiem, se'ns escaparà esta oportunitat de lluitar contra la desocupació en la nostra ciutat”.

Finalment el portaveu Popular assenyala que “una de les nostres principals prioritats serà la de tornar a obrir el "Viver d'Empreses" amb el que es podran formar a emprenedors”. Vidal recorda al Sr. Juan que “ens tindrà al seu costat en allò que entenguem que supose crear ocupació, més accions socials i afavorir l'arribada d'inversions per a la nostra ciutat”.

Fins ara el Partit Popular lamenta el poc interés de l'executiu de Juan per fomentar l'ocupació a Tavernes.

Manolo Vidal confia que en pocs dies es torne a convocar el ple per a dotar la ciutat d'un nou govern que atenga les necessitats que més preocupen als ciutadans.