divendres, 28 de juny del 2013

EL PARTIT POPULAR DEMANA UNA MAJOR DIVERSITAT CULTURAL EN LA PROGRAMACIÓ MUSICAL DE TAVERNES

El Partit Popular de Tavernes demana al govern del senyor Juan que s’esforce per a oferir una major diversitat en els actes culturals.

En menys d’un any hi ha hagut cantants que han actuat en Tavernes en quatre ocasions “pensem que cal diversificar més la cultura que s’ofereix. Una i altra vegada trobem que es repeteixen actuacions musicals i grups. Cal anar més enllà i la cultura no està sols en un grapat de grups, hi ha un ampli ventall cultural i el Partit Popular creu que en la varietat està el gust”.

El grup popular de Tavernes considera que el Bipartit està redundant en moltes de les actuacions previstes “Hem de potenciar els nostres cantants, defensar la nostra cultura, però també s’ha de saber ofertar una major varietat. Ara sols faltaria que el Bloc tornara a portar a Xavi Castillo a Tavernes per acabar de repetir més actuacions. En localitats pròximes a nosaltres trobem actuacions de Pitbull, Efecto Pasillo, Merche... eixes actuacions han donat molta activitat a les platges veïnes, però ací a Tavernes el Bipartit es queda mirant-se el melic” afirma el portaveu popular Manolo Vidal.

El Partit Popular és partidari de realitzar polítiques d’austeritat, però cal menejar-se per no quedar-se darrera. Es poden fer grans coses amb pocs diners si des de l’ajuntament es vol menejar.

El Partit Popular va saber oferir una gran diversitat musical. Van actuar grups punters del pop i rock valencià i nacional. Cantants actuals i pels majors. Ara sols trobem una programació que busca un nacionalisme “ens pareix molt bé que en eixa programació també estiga el nacionalisme, però no que siga l’única oferta, cal diversificar-la”.