dissabte, 29 de juny del 2013

El Partit Popular no està d'acord amb la línia informativa del BIM


El Partit Popular no està d'acord ni amb la línia informativa d'este BIM, ni amb la decisió personal de l'alcalde el sr. Juan de no publicar el BIM de maig, ni amb la decisió d'excloure al grup municipal EUPV del BIM. No estem d'acord amb la manipulació i censura informativa que el govern de Jordi Juan està fent utilitzant el seu gabinet de premsa i el BIM pagat amb els impostos dels ciutadans de Tavernes.

L'aparell propagandístic de l’alcalde Jordi Juan no vol que el BIM informe del rebuig del ple als pressupostos de 2013, de l'expulsió de la regidora d'EUPV del govern municipal, de la presentació d'una moció de censura o de la decisió de la regidora Carmen Canet de que no se celebrarà el ple de la moció de censura que havia de proclamar com a alcalde al cap de llista del Partit Popular Manolo Vidal.

Davant d'esta actitud del govern en minoria de l’ajuntament de Tavernes el Partit Popular continuarà informant de l'actualitat de Tavernes per mitjà de: Notes de premsa, www.pptavernes.com, pptavernes.blogspot.com.es o pel twitter @PPTavernes

El PP seguix fent la seua tasca de control des de l’oposició i té obert el seu depatx d’atenció al ciutadà en l’ajuntament. El PP està a la disposició de tots els veïns en la 2ª planta de l’ajuntament, en dilluns de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores. També dimecres de 10 a 14 hores. La cita prèvia es pot demanar al 696 946 298.

Publicat en el BIM de juny