dijous, 13 de juny del 2013

El PP reclama l'ampliació de l'horari d'obertura del pàrquing del País Valencià


El PP de Tavernes critica que l'aparcament del passeig del País Valencià haja vist reduït el seu horari d'obertura al públic fins a limitar-lo als matins dels dies laborals. Segons indiquen els populars, des de fa unes setmanes, tant a les vesprades com en cap de setmana esta infraestructura només pot ser utilitzada per residents i no per públic en general.

El portaveu popular, Manolo Vidal, ha recalcat que “l'alcalde Jordi Juan va crear una comissió per a la promoció del pàrquing en la què va vetar la participació de l'oposició. Un any després l'única cosa que coneixem és la dràstica reducció de l'horari del parking per al públic i l'evident estat de deixadesa en què es troba esta infraestructura”.

Vidal considera que esta “falta de preocupació pel pàrquing perjudica el comerç i professionals del centre de Tavernes, ja que és complicat usar el pàrquing per a fer compres o gestions. De fet, el propi govern del senyor Juan va vendre vals de 50€ perquè comerciants, bars o entitats financeres oferiren descomptes als seus clients com a al·licient. Hui, no obstant això, el servici que oferix el pàrquing s'ha vist minvat substancialment sense previ avís ni cap explicació.”

Un altre tema que també posa de manifest el Partit Popular de Tavernes és la falta de promoció de l'ús del pàrquing. La primera mitja hora d'aparcament és gratuïta però no s'anuncia ni tan sols en l'entrada del pàrquing. “En l'entrada del pàrquing s'anuncia el cost del lloguer però, incompressiblement, no trobem ni que val aparcar 1 hora ni que la primera mitja hora és gratuïta, fet que animaria als conductors a entrar a utilitzar l'aparcament”, apunta el popular.
La primera mitja hora d'aparcament és gratuïta però no s'anuncia ni tan sols en l'entrada del pàrquing
El PP reclama al govern municipal una aposta clara i ferma pel pàrquing, “ja que esta infraestructura pot resoldre els problemes d'aparcament de la zona centre de Tavernes, però per a això és essencial donar un bon servici i un horari el més ampli possible”.