dilluns, 3 de juny del 2013

Carmen Alario: "aclarits aquests punts voldria contar l’espectacle que vaig viure 30 minuts abans del ple"




Publicat al Facebook de Carmen Alario: 
 
Carmen Alario

"Bé, vist el que he tingut que vore, intentant mantindre el meu facebook al marge perquè entenc que és una xarxa social on tens a familiars, amics i coneguts, on comparteixes moments divertits i agradables, on tens a persones de diferents colors i opinions, no em queda d’altra que contar el que jo he viscut per a que tingau totes les versions i pugau fer-vos la vostra opinió.

Com ja sabeu forme part del Partit Popular del poble junt a un equip de persones, primer que res, admirables, i després treballadores i honrades (per si a algú li cap algun dubte).

He tingut que vore o llegir com la gent opina (que està en tot el seu dret) o com es conta la veritat que jo he viscut d’una manera un poc (per no dir prou) diferent a la realitat.

No voldria extendre’m massa però no vull que es quede res per dir.

1. EN QUANT AL TRANSFUGUISME DE KARINA: Karina Vercher va ser expulsada del seu partit farà cosa ja quasi o més d’un any. És a dir, que ha estat governant junt al BLOC I PSOE estant expulsada i formant part d’un grup mixte a l’ajuntament com a NO ADSCRITA (es veu que açó no els interessa recordar-ho). Ho dic perquè no han parat de demanar-li que dimitisca en quant per llei saben que existeix aquest grup perquè teniu que saber que l’acta de regidor/a és personal i no del grup polític al que pertanys, precisament per a que les persones que estiguen al front de l’ajuntament siguen les persones que van en llistes i les persones que el poble vota en eleccions i no gent que intente fer i desfer a la sombra.

Karina, com que creia que l’expulsió no tenía fonaments, va anar als jutjats (que es on toca anar i no als blogs) i va recurrir aquesta expulsió (no sé perquè tot el poble dóna ja per fet que els que tenen la raó són alguns membres del partit i no ella, sense saber que és el que ha passat o el que no ha passat).

Una vegada als jutjats, la jutgessa del contenciós-administratiu (que és l’ordre per el qual es regeix l’ajuntament i ho vull deixar clar perque el bipartit alega que en el jutjat de lo civil encara no s’ha resolt la seua expulsió) dicta auto i estableix com a mesura cautelar que l’ajuntament torne a Karina al grup municipal de EU. A partir del 6 de Maig i amb el vot a favor de tota la corporació s’acorda que Karina torna a ser d’aquest grup i per tant a partir d’aquesta data així ho ha de ser a tots els efectes.

2. EN QUANT A LA MOCIÓ: deixant clar que Karina a esta data és membre del grup municipal de EU, per a presentar una moció fa falta tindre la majoria absoluta (en este cas 9 firmes de 17 regidors totals que som al poble) i es presenta aquest escrit davant del secretari de l’ajuntament que, com a professional imparcial, ha de comprovar que es compleixen tots els requisits per a donar-la per vàlida. El tripartit encara no ha parat de dir que l’informe emés pel secretari en aquest sentit és erròni o equivocat (clar, si no havera validat la moció si que per al govern haguera sigut correcte) ademés de dir que la mesura cautelar de la jutge és inacertada.

Doncs bé, aclarits aquests dos punts voldria contar l’espectacle que vaig viure 30 minuts abans del ple.

El secretari ens va citar a Carme Canet i a mi al seu despatx abans del ple perque anàvem a formar part de la mesa d’edat i ens va dir que si ho creiem convenient anarem per a donar-nos el guió a seguir i saber quant tenia que parlar cadascú.

La reunió va durar 15 minuts més o menys i sobre tot vam estar discutint si jo podia parlar o no després de votar. Carme Canet considerava que jo no podia parlar i jo considerava que sí ja que en la llei on es regula el funcionament de la mesa no diu absolutament res de que la menor de la mesa no poguera parlar. Ademés li vaig ensenyar el full que anava a llegir per si volia rebatir-me algo. Bé alfinal no ens varem posar d’acord. No vaig a contar com va transcòrrer la mesa perquè esta el vídeo en internet així que val la pena que ho mireu (però completament).

Però el curiós d’aquesta reunió no sols va ser aquesta discussió, que també ho va ser, sino que ens els escassos 15 minuts que va durar la reunió ens van interrompre 6 vegades.

1. Jordi Juan i Victor Borràs: entraren al despatx, sabent que estàvem reunits, i li deien a Carme (en un to de veu molt molt tranquilet): Carmen, encara no ixes? I es quedaven per allí dins del despatx i els teníem que dir que per favor eixiren.

2. Orengo (que per a qui no sàpiga qui és, és l’anterior alcalde del PSOE de GANDIA): intentant que Carme eixira del despatx i dient-li al secretari que la reunió no s’haguera tingut que celebrar i on el secretari va contestar que si Carme Canet no ho haguera considerat oportú estava en tot el dret de no haver-hi assistit. (No vull ni imaginar-me si en compte d’haver entrat Orengo hagués entrat Torró, la que hagueren mogut els del bipartit).

3. Un altra vegada, Jordi Juan i Victor Borràs entren i li repeteixen que estan fora esperant-la al que Carme contesta que sí, que deseguida eixia.

4. LLum Sansaloni: també va aparèixer amb la intenció de que Carme isquera del despatx ja que els anteriors no havien tingut èxit.

5. Després entrà Llum altra vegada acompanyada d’Orengo.

6. Jordi Juan, Victor Borràs, Llum Sansaloni o Orengo, per última vegada ens van tornar a interrompre donant per acabada ells una reunió entre tres persones adultes que es van reunir per propia voluntat i on vaig acabar anant-me’n ja que el que havia d’haver sigut una reunió seriosa semblava “el camarot dels germans Marx”…vinga entrar i eixir gent.

I ara si algú s’atreveix a discutir-me açò, açò que ho he presenciat jo i que he vist la forma d’actuar que van tindre amb Carme Canet està deixant-me clar que de DEMOCRÀCIA, (que tant s’han omplit la boca dient esta paraula i penjant la pancarta fora de l’ajuntament) que de democràtics no tenen res.

I dit tot açó i haguent-me donat compte després d’entrar en política de com hi ha gent que coneguent-me d’abans i tinguent una opinió bona de mí, em giren la cara pel simple fet de estar en el Partit Popular dir-los a tota esta gent que com bé diu mon pare, més val perdre que més perdre i que ningú de tots valia la pena per radicals i incoherents.

I “hasta aquí puedo leer”. No vaig a fer cap tipus més de comentaris i podeu contestar tot el que vullgau però el que acabe de contar no es jo crec, a mi m’han dit o m’han contat, NO, ho he viscut jo i sé el que dic i el que vec.

I PER ÚLTIM DIR QUE PER DAMUNT DE TOT RESPECTE A LA GENT. HI HAURÀ A QUI LI SEMBLE BÉ I A QUI LI SEMBLE MAL LA MOCIÓ, MAI ES POT ACTUAR “A GUST” DE TOTS PERÒ NO ES PODEN UTILITZAR TERMES COM: IL·LEGAL, DEMOCRÀCIA, TRANSFUGA…ARBITRÀRIAMENT, JA QUE QUANT S’HA FET, PRIMER, ÉS PERQUÈ LA LLEI ENS DÓNA AQUESTA POSSIBILITAT AL IGUAL QUE ES VA PODER FER EL TRIPARTIT I DESPRÉS PERQUÈ ES REUNIEN ELS REQUISITS NECESSARIS PER A FER-HO.

PERÒ BÉ, ALFINAL EL MILLOR DE TOT ÉS QUE QUANT ARRIBA LA NIT I EM GITE A DORMIR TINC LA CONCIÈNCIA TRANQUILA I LA SATISFACCIÓ PERSONAL D’HAVER FET TOT EL CREC QUE TENIA QUE FER ENCARA QUE SAPIGA QUE HI HAJA GENT DISPOSTA A DIR MENTIDES I A PARLAR MAL GRATUÏTAMENT JA QUE QUANT NO ERES EL QUE TENS QUE PRENDRE LES DECISIONS PARLAR ÉS MOLT FÀCIL.

AIXÍ QUE A DISFRUTAR DE LA VIDA QUE SÓN DOS DIES I EL QUE NO INTERESSE FORA.

GRÀCIES A TOTS."