divendres, 14 de juny del 2013

EL DEUTE DE L'AJUNTAMENT DE TAVERNES VA CRÉIXER QUASI 2 MILIONS D'EUROS L'ANY 2012.

No ho diu el Partit Popular de Tavernes, ho diu el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Esta és la realitat del primer any complet de gestió del govern del Sr. Juan. El Deute de l'Ajuntament s'ha incrementat en 1.972.000 €, un increment del 13,86%, en només un any.

Des del PP volem que se sàpia tota la veritat d'unes xifres que ens deixa el govern del senyor Juan i del senyor Borrás que en els plens ens acusaven de deixar un Ajuntament endeutat mentres ells “en només un any han augmentat el deute municipal en quasi dos milions d'euros”. Esta és la realitat del primer any complet de la gestió del govern del Sr. Juan, un increment del 13,86% en un any que es traduïx en 893 euros de deute per habitant de Tavernes.

Per al PP, “És necessari mirar més pels veïns, revisar els impostos, deixar-se de gastos superflus, incrementar la neteja dels nostres carrers o posar més llums en marxa amb programes d'eficiència energètica com els que planteja la Diputació de València”.

El PP afirma que “el dia 31 de desembre del 2011 l'Ajuntament devia 14.227.000 euros a els bancs i caixes i a l'acabar l'any 2012 eixe deute va ascendir fins als 16.199.000 euros”.

Este increment del deute amb els bancs ha sigut el resultat d'un any en què la Regidoria d'Hisenda gestionada pel PSOE “ens ha apujat la contribució un 10% i el Impost de Circulació ha augmentat més del 20%”. Este també ha sigut un govern que “ha retallat les ajudes als clubs esportius, ha rebaixat subvencions a Associacions i ONG'S, ha apagat llums de carrers i ha netejat menys”. Per a finalitzar i segons els populars “El govern del Sr. Juan no ha tingut cap inconvenient a continuar gastant organitzant el Festivern o una macro cavalcada de reis”.

“El Sr. Jordi Juan ha contat el que li ha interessat de la seua gestió econòmica però hi ha amagat que s'ha incrementat el deute amb els bancs. En només un any l'ha Incrementat quasi un 14% fins a arribar a la xifra 16.199.000 euros”.

“Volem que es pague prompte als proveïdors i es disminuïsca el dèficit de tresoreria, però també volem que es diga que se'ls paga augmentant-nos els impostos i demanant préstecs als bancs que han augmentant el deute municipal”.