dissabte, 1 de juny del 2013

El PP lamenta que el govern de Tavernes impedira a alguns mitjans informar del ple de la moció de censura.



El Partit Popular critica la decisió del govern de Jordi Juan d'impedir l'entrada al saló de plens a alguns mitjans de comunicació que es van desplaçar a Tavernes per a informar ple de la moció de censura celebrat el dimecres. Algun dels mitjans de comunicació, que no van poder entrar a informar, s'han mostrat favorables a la moció de censura pel que han rebut crítiques de l'entorn del bipartit que no permet ser qüestionat. El Partit Popular “Exigeix que açò no torne a produir-se i que es donen explicacions del succeït” 

El PP “lamenta que també s’impedia gravar imatges, fer fotos o prendre notes a persones de Tavernes que habitual i desinteressadament acudeixen, o són convocats, a rodes de premsa o esdeveniments d’interès local”

L'aparell propagandístic de l'alcalde Jordi Juan, pagat amb els impostos de tots els ciutadans, “informa” del que li interessa, quan li interessa i de forma clarament interessada. Un exemple el tenim en la injustificada decisió d'anul·lar el BIM del mes maig que havia d'haver informat de la moció de censura, de la no aprovació del pressupost de 2013, de l'expulsió de Karina Vercher del govern municipal o de que el govern de Jordi Juan s'havia quedat en minoria.

El dilluns van anunciar la posada en marxa de la nova web municipal www.tavernes.es amb el titular “La nova web de l'Ajuntament de Tavernes aposta per la transparència” però no va informar que el dimecres hi havia una moció de censura o que l'Ajuntament estaria tancat a partir de les 11h per motius de seguretat amb el que alguns veïns es van trobar amb la porta tancada.

Jordi Juan vol donar una imatge de transparència però en realitat manipula la informació que dóna, calla el que no li interessa, censura a qui no opina com ell vol i no dubta a utilitzar recursos públics per a organitzar i anunciar a so de bombo i platerets una assemblea “informativa” que acaba a convertir-se un míting polític”