dimecres, 12 de juny del 2013

El Partit Popular demana que es facen públics els motius de la pèrdua de la bandera blava de la Platja de la Goleta


Manolo Vidal, portaveu del grup municipal popular, insta al govern municipal a donar explicacions a la ciutadania de per què la platja de la Goleta enguany no disposa de bandera blava.

El portaveu popular Manuel Vidal considera una molt mala notícia per a la nostra platja i el turisme de Tavernes el fet que enguany no s’haja atorgat la bandera blava de la platja de la Goleta, alhora que demana un major esforç per a que aquest fet no es repetisca l’any que ve.
Platja de la Goleta

“Fa ja dues setmanes que vam conèixer la notícia i hui encara no ens han explicat res sobre els motius pels quals l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (FEE-ADEAC) no ha atorgat la bandera blava a la platja de la Goleta. El govern municipal s’ha limitat a dir que la notícia "els havia sorprès", argumenta Vidal. “Ha passat ja prou temps perquè el govern capitanejat per Jordi Juan informe dels motius reals de la pèrdua de la bandera blava de la Goleta i quines són les mesures que van a prendre per recuperar-la el proper any i mantenir la bandera blava de la platja de Tavernes que encara conservem”, conclou.


Per a l'obtenció de la bandera blava cal tenir aigua de qualitat, donar serveis de qualitat, es requereix que la platja tingui una sèrie de condicions i està molt clar que aquest any l'Ajuntament no ha complert els seus deures.


El portaveu popular adverteix que la platja és la gran oblidada d'aquest Ajuntament. Durant tot l’hivern no s’ha cuidat i ara, a pocs dies de l'inici de la temporada estival es pot vore que la senyalització està descuidada i en mal estat, les passarel·les a la platja encara no estan i els pàrquings públics encara no estan condicionats, entre d’altres.


El grup popular entén que aquesta no és la platja que els veïns volem ni mereixem, i per això demana al govern del senyor Juan que es cuide la nostra platja com a bé inestimable que és.