dimecres, 19 de juny del 2013

Les Noves Generacions del PP demanen major implicació al govern de Juan en l’esport local

Els joves populars consideren que l’ajuda a l’esport no es pot limitar només a un dia, sinó que ha d’hacer un vertader compromís que es reflexe també en els pressupostos municipals, ja que els clubs han vist fortament reduïdes les seues subvencions amb el govern del Bloc.
 
Amb motiu de la XIV Festa de l’Esport de Tavernes de la Valldigna, les Noves Generacions han volgut felicitar en primer lloc a tots aquells que han estat guardonats i, com no, al conjunt d’esportites vallers. “No son pocs els sacrificis que han hagut de realitzar tant els clubs esportius a nivell general com tots els esportistes a nivel particular, ja que en ocasions han de compaginar la vida laboral o estudiantil al temps que fan un gran esforç per ser els millors en cadascuna de les modalitats esportives que es practiquen i que este any tanta alegria han portat al nostre poble”.
 
Aquests triomfs tenen més mèrit si cap engauny ja que els esportistes han estat menys recolzats per l’ajuntament que altres anys. Les retallades que han patit els clubs esportius son conseqüència única i exclussiva de la voluntat del Sr. Juan, alcalde del municipi valler, del seu regidor d’esports, el Sr Llacer, i de la resta del govern format pel PSOE i el BLOC.
 
Segons indiquen les Noves Generacions “les retallades que han patits tots els clubs esportius s’hagueren pogut evitar si el govern local haguera apostat més per l’esport i menys per la publicitat i l’autobombo”. L’excusa del govern local és la mateixa de sempre “no hi ha diners”, però el cert és que diners tenen per al que volen, només amb eliminar el càrrec de protocol i premsa que mai abans ha estat al consistori, els clubs esportius podrien rebre, com a mínim, les mateixes subvencions que fins fa dos anys venien rebent.
 
Els Joves Populars continuen assenyalant que “la prova d’aquesta deixadesa de l’esport es manifestà clarament fa escasos mesos quan dos esportistes obtingueren la negativa del consistori a finançar un viatge a una ciutat on un important combat els esperava. La negativa del govern que presideix el nacionalista Jordi Juan obligà a aquests joves a buscar finançament en els comerços locals”.
 
Per tots aquests arguments, els joves populars han demanat una major implicació al govern en minoria, que presidix el BLOC, en l’esport valler. Recolzar a gent del poble en aquelles facetes  en que destaquen és recolzar el poble; però considerem que aquest recolzament no pot quedar únicament amb una festa anual, sinó que ha d’estar acompanyat d’una quantia suficient  que ajude en les despeses  econòmiques que els  esportistes vallers soporten a diari.
 
Per finalitzar, les Noves Generacions volem reiterar l'enhorabona a totes i tots els guardonats i als clubs que fomenten l’esport a la ciutat vallera, ja que sense els clubs i el sacrifici d’aquells que els integren, no hi hauria esport a Tavernes.