dimarts, 1 d’abril del 2014

LAMENTEM EL TANCAMENT DE LA RÀDIO LOCAL

Manolo Vidal, portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna "lamenta el tancament de la ràdio que durant quasi 13 anys ha estat fent una feïna necessària: informar als veïns de Tavernes". Informació tan variada com anuncis d'actes o events de tot tipus fins i tot el tancament de camins per pluges o perill de crescuda del riu. Una informació apolítica que ben pocs saben donar.

Sols podem agraïr la valenta tasca que començà Carlos Gimeno i que han sabut mantenir els diferents treballadors i responsables que per allí han passat. "Esta ràdio era tan necessaria com útil. A la Valldigna sols s'escoltava Ràdio Valldigna i més avant Tres Creus Ràdio perquè ningú més parlava de les nostres coses" recorda el nostre portaveu. Lamentem la situació en la que quedaràn els treballadors de la casa i esperem que el seu futur es resolga prompte.

Des del Partit Popular volem seguir oferint-li l'ajuda que hem estat donant-li als gerents i treballadors de la ràdio de Tavernes. El portaveu Manuel Vidal informa que  "hem tocat moltes portes i xafat molts despatxos de la Generalitat per a que no es tancara. Però lamentablement ha aplegat la resolució". D'això són ben sabedors els gerents de la ràdio i, com bé han fet públic al seu comunicat, el temps permetrà donar més explicacions.

Al mateix temps volem denunciar des del Partit Popular la poca sensibilitat amb què s'ha tractat el tema per part de les Administracions responsables. La Valldigna representa una singularitat en quant a comarca històrica sense altres mitjans de ràdio que puguen donar cobertura a la informació local.
 
Sembla que hi han interessos que no estan gens clars i vorem qui acaba aprofitant-se d'aquesta situació.

Hui és un dia trist per a la nostra vall. Esperem que el temps ho resolga tot.