divendres, 11 d’abril del 2014

L'alcalde aprova pagar al cap de la policia 14.365€ per haver-hi fet 703 hores extres en 2013

Des del Partit Popular de Tavernes volem manifestar la nostra indignació pel que s'està consentint per part del govern del Sr. Jordi Juan en el tema de les hores extra d'alguns treballadors.

Són temps difícils per a tots -recordem que els parats de Tavernes van augmentar novament en el mes de març- però resulta molt més fàcil passar la crisis per a algun lloc de treball del nostre ajuntament.

En el passat plenari la regidora popular Maria Ciscar va preguntar al Sr. Jordi Juan per què el cap de la policia local necessita 80 o 90 hores extres cada mes per a dur a terme correctament les seues tasques. 

La regidora va denunciar el total d'hores extra que es van realitzar l'any 2013 per este lloc de treball van ascendir a un total de 703 hores, fet que va suposar que s'afegira al seu sou l'excessiva quantitat de 14.365 €. Creguem que és una immoralitat en estos temps pagar al mes a un lloc de treball amb una nòmina fixa de més de 2.000 €, un extra més de 1.710 € en concepte d'hores extres i a banda el que se li afig per la seua productivitat.

La nostra regidora va remarcar que “este lloc de treball és de molta responsabilitat però el grup popular considera un abús la gran quantitat d'hores realitzades tots els mesos”. En el ple es va fer la comparativa amb l'anterior cap de policia i, a pesar que també es realitzaven hores, es va demostrar que eren molt menys de la mitat.

El partit popular no consentirà diferències i privilegis en cap lloc de treball, per este motiu demana explicacions  l govern del perquè d'estos fets.