dilluns, 28 d’abril del 2014

ADÉU AL PONT DE SAN VICENT

Hui dia 28 d'Abril, molts dels comerços de Tavernes han obert els seus establiments després de què al plenari ordinari del dia 5 d’agost de 2013 es decidira pels vots del govern local suprimir aquesta festa i traslladar-la al dia 19 de setembre dia on se celebren els balls de les disfresses.

Aquesta proposta va ser acordada per la Regidora de Festes, Pilar Altur, remarcava que “la proposta ha donat bons resultats i té gran resposta de la ciutadania, alhora que ha permés als escolars gaudir de les festes del poble” però ara ens plantegem la següent qüestió... creurà la senyora Altur que eliminar el pont de sant Vicent ha beneficiat als comerços de la platja i als nostres ciutadans? Perquè els escolars no van igual a l'escola, però els pares si han anat a treballar.

Hem parlat en alguns comerciants de la platja i ens han dit que la setmana santa (del 17 al 20 d’abril), la platja tenia molt bon ambient i ells ho han notat a les caixes. Ens remarquen que han vingut més turistes i que han augmentat la caixa respecte a altres anys. Però tots els comerços coincideixen que en llevar el dia festiu de Sant Vicent ha afectat la caixa de les segones pasqües que s’ha vist reduïda considerablement.

Ara bé, si ens fixem als comerços del poble, moltes de les empreses han obert les seues portes i molts ciutadans es queixaven de què hui havia de ser festa local com s’ha estat fent fins ara. Per altra banda, també hem pogut trobar comerços que han decidit tancar per a Sant Vicent.

És per això que ens preguntem si el senyor llacer farà un estudi de l’impacte econòmic que ha tingut llevar el pont de Sant Vicent? O deixarà passar aquest fet com si no hi hagués passat res?

Per part del grup municipal del PP TAVERNES intentarem que aquest fet no passe l’any que ve, ja que ha perjudicat considerablement l’economia de la platja i del poble. I esperem que el govern local rectifique i assumisca els seus errors.

Per altra banda, hui com cada dilluns i dimecres, el grup municipal del Partit Popular de Tavernes ha obert el seu despatx a la 2a planta de l’ajuntament per atendre als ciutadans que ho necessiten i ens hem adonat, que després de llevar el pont de Sant Vicent i establir aquest dia com a laborable, cap dels grups parlamentaris que tenen representació al nostre ajuntament ha estat obert, per el que es demostra el poc interés d’atendre als ciutadans del nostre poble.
 Despatx de compromís-Bloc

Despatx del PSPV-PSOE Tavernes

Finalment per part de tots els membres de la corporació del grupo local del PP TAVERNES volem felicitar a tots els Vicents i Vicenta, ja que hui és el seu sant i esperem que l'any que ve ho puguen celebrar com ho han fet fins ara.