diumenge, 6 d’abril del 2014

Rus demana al Govern major finançament “perquè les administracions autonòmiques paguen als ajuntaments”


 
El president del Partit Popular de la província de València, Alfonso Rus, ha demanat al ministre d'Hisenda i Administracions Públiques major finançament a les administracions autonòmiques “perquè ens paguen als ajuntaments”. “He vingut ací a transmetre el que em comentar els alcaldes i perquè jo també ho sóc, necessitem un Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) perquè ens paguen i veuràs que alegres i que contents estem”.

El dirigent provincial ha lloat el treball del Govern de Mariano Rajoy. “Vam agafar un país en la fallida i hem donat credibilitat a Espanya en la resta del món”. “S'ha treballat amb rigor”, i ha afegit “però ara vénen les eleccions i a veure si de tant rigor ens van a tirar al carrer”. 

Rus s'ha referit així durant la seua intervenció en la 21 Intermunicipal del Partit Popular. El president del PP provincial ha participat en la taula “Les oportunitats i la societat del benestar”, presentada per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, moderada pel president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Íñigo de la Serna, i acompanyat per l'alcaldessa de Logronyo, Cuca Gamarra, el president del grup municipal de l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, l'alcalde d'Oviedo, Agustín Iglesias, l'alcalde d'Almagro, Luis Maldonado, i l'alcalde de Torrejón d'Ardoz, Pedro Rollán.

Finalment, Rus ha defensat que “els alcaldes i regidors són els millors i el gran motor del Partit Popular perquè estan a peu de carrer escoltant a la gent que ho està passant malament”. El també president de la Diputació de València ha destacat el paper que desenvolupen les diputacions “recolzant sobretot als ajuntaments xicotets”.