divendres, 11 d’abril del 2014

Esta nit V Gala contra el Càncer a la Casa de la Cultura

Ahir dijous mentre passejàvem pel mercat ambulant del dijous, poguérem sentir de fons una Banda que amenitzava les compres al mercat, decidirem acostar-nos per a veure que és el que estava passant i poguérem veure que era un grup de Joves que estava animant a la gent a què participaren, amb una xicoteta aportació, per a lluitar contra el càncer, ja que els diners que estaven arreplegant es dirigía a la seua investigació.
Banda del Fènix
  
Aquest grup de Joves eren els membres de la Banda del Fènix, una banda que s’ha creat fa poc però que han demostrat que estan ahi per a tot el que faça falta. És per això que van anar amenitzant cada racó del mercat del dijous informant a la gent que hi havia un lloc on es podien apropar per a col·laborar. També estaven presents membres de l’associació de la lluita contra el càncer de Tavernes animant a la gent a què participaren.
  

Recordar-vos que aquesta nit és la Gala contra el Càncer que es celebra a la Casa de la Cultura de Tavernes i on tots els regidors del PP TAVERNES DE LA VALLDIGNA acudirem per ajudar en una bona causa com fem any rere any. És per això que des del grup municipal del PP Tavernes animem a tota aquella gent a què col·labore per una bona causa, ja que els diners que s’arrepleguen es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia que cada vegada més esta present a la nostra societat.