dimarts, 25 de març del 2014

VOLEM UN DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA CIUTAT EN UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ




Volem parlar de la situació en què es troba Tavernes i de qualsevol tema que propose el Sr. Jordi Juan. Volem un debat moderat en el que es puga parlar de Tavernes sense que se'ns lleve la paraula com fa l'alcalde en els plens mentres ell s'esplaia dient el que vol quan vol.

L'assemblea veïnal “informativa” que han organitzat el BLOC i el PSOE en la Casa de la Cultura és un míting pagat amb els diners de tots els veïns. Un miting en què el bipartit contarà la seua versió d'alguns assumptes i res mes. L'única cosa interessant d'este míting serà saber si als socialistes li'ls dóna algun protagonisme o continuen sent només una comparsa amb forma de titella del BLOC.

Proposem debatre sobre l'estat de la ciutat en el mitjà de comunicació que desitgen, ràdio o televisió local o comarcal que vullga acollir este debat. Volem que els ciutadans coneguen l'estat de la ciutat des de tots els punts de vista sense cap tipus de censura dictatorial a què ens té sotmesos el Sr. Jordi Juan.

El govern local diu en la seua convocatòria que és un govern obert i transparent però la realitat és que es neguen a debatre les mocions que presentem i, en el major atac a la democràcia a Tavernes, han convocat un ple aprofitant que faltava un regidor del Partit Popular.

Un exemple de la seua “transparència” és que anuncien a so de bombo i platerets una assemblea en què van a “informar” de temes com la piscina, el reté o el pressupost que encara no han sigut tractats ni en el ple ni en cap comissió. Esta és la transparència del bipartit i este és el tarannà absolutista del Sr. Jordi Juan.

Seria molt constructiu que tots els veïns de Tavernes pogueren escoltar i/o veure els seus representants polítics per a contrastar i formar la seua opinió sobre l'estat de la nostra ciutat i no tindre només la versió esbiaixada que el bipartit oferix.

Sol·licitem que, si el bipartit no té res a ocultar, ens reunim, com més prompte millor, per a concretar el mitjà, el dia i l'hora en què es faça este necessari i constructiu debat.