dimarts, 15 d’abril del 2014

LA SIUM DE TAVERNES AL PALAU REINA SOFIA DE VALÈNCIA



El passat diumenge 13 d’Abril els regidors del PP Tavernes de la Valldigna, van acudir al Palau de la Reina Sofia de València per a veure, com han fet sempre, l’actuació de la SIUM de Tavernes, però aquesta vegada era especial ja que, la SIUM actuava davant de més de 400 persones, perquè participaven al III Cercle de Les Bandes a les Arts.

Els primers a actuar,al voltant de les 19:00h, foren els de la banda de Turís que interpretaren les notes de Carmesina, El trust de los tenorios, la ciudadsumergida i Muralles, les cançons elegides per a l’ocasió foren encertades perquè deixaren al públic de l’auditori bocabadat. El director fou Juan Manuel Alarcón García un dels millors directors de Turís i de la Ribera alta. És per tot això que volem aprofitar l’ocasió i donar l’enhorabona a aquest equip per la meravellosa actuació que varen fer a l’auditori del Palau de la Reina Sofia de València.
 
BANDA TURIS
La següent en actuar fou la SIUM de Tavernes,una Banda que cada vegada que actua deixa emocionats a tots els espectadors i diumenge no va ser menys, van interpretar les obres de DowneyOverture, Mutanza y la Gran Fantasíaespañola, tres obres de les quals la SIUM va saber traure el millor que tenen, perquèvulguem o no, tenim una de les millors Bandes de la CV al nostre poble, així ens ho van reconéixer al certamen Ciutat de València on ens quedarem en tercera posició amb 331 punts. No hem d’oblidar que el director de la SIUM de Tavernes era Carlos Revert Espí, un director que mai defrauda allà on va.
 
SIUM TAVERNES
Des del Partit Popular de Tavernes volem donar l’enhorabona a les dues Bandes per la gran actuació que van fer el passat diumenge a l’auditori del Palau de la Reina Sofia de València i animar-los a seguir endavant perquè demostraren que la SIUM de Tavernes té una qualitat impressionant i gent a la qual li agrada el món musical. Manolo Vidal e Inma Tudela, regidors del PP Tavernes assistents al concert, es quedaren bocabadats amb l’actuació de la nostra Unió Musical i ens han transmés que ho van fer d’una forma espectacular i que els membres de la SIUM de Tavernes triaren les obres musicals adequades per aquesta ocasió.