dimarts, 29 d’abril del 2014

AHIR ES VA PRESENTAR EL PROGRAMA ELECTORAL DEL PP PER A LES ELECCIONS EUROPEES.

Arias Cañete, va assenyalar que "anem a defensar una Unió Europea que aposte per polítiques eficaces i sostenibles que garantisquen l’estabilitat, el benestar social, l’ocupació i l’igualtat d’oportunitats".

El candidat numero 1 del Partit Popular a les eleccions europees va defensar durant la presentació del programa electoral que el PP presenta per als comicis, que “aquest és el programa de futur que Espanya necessita en la Unió Europea, perquè el nostre partit té un veritable programa electoral, un compromís real amb els ciutadans, no ocurrències, frases aïllades o discursos sense contingut i, moltes vegades, sense relació amb la Unió Europea”.

Durant la seua intervenció en l’acte que va tindre lloc a Barcelona, Arias Cañete ha recalcat que, amb aquest programa, “anem a defensar la Unió Europea que aposte per polítiques eficaces i sostenibles que garantisquen l’estabilitat, el benestar social, l’ocupació i la igualtat d’oportunitats. Una Europa que es preocupe del que realment importa, que són les persones. Una Europa que no abaixe la guàrdia contra la pobresa i l’exclusió social. Una Europa més unida, en lo econòmic, en lo polític i en lo social. Una Europa que s’està fent caminant junts i no separats, perquè junts a España i a Europa som més forts. Una Europa més oberta, més pròspera i més competitiva que diga sí a l’educació, a la innovació i al coneixement”.



“La creació d’ocupació és el nostre eix fonamental”

Així, el cap de llista ha explicat que el document, que es basa en el Manifest Electoral que es va aprovar a la Convenció Nacional que el PP va celebrar a Valladolid a principis d’aquest any, s’articula entorn de 6 grans capítols basats en “situar la creació d’ocupació com a eix fonamental; tenir com a objectiu essència de les nostres polítiques a Europa la modernització, el creixement i la competitivitat; situar als ciutadans com a eix de la política social prestant especial atenció a les polítiques comunitàries d’igualtat; i considerar la unió i la integració com a eixos del projecte europeu”.

En aquest sentit, el dirigent popular ha assenyalat que es tracta de “un manifest i 6 pilars sobre els quals el PP vol articular la seua estratègia europea perquè Espanya continue en la Bona Direcció”. “És important perquè aquest programa conté els compromisos que tant jo, com la resta de la meua candidatura, hem assumit per als propers cinc anys per a defensar els interessos dels espanyols amb una veu forta, valenta i respectada; perquè no s’ancora en el passat ni en debats superflus sinó que aporta alternatives, idees i respostes vàlides a les necessitats dels ciutadans; perquè fa nostres les preocupacions de tots els ciutadans, sense distinció del seu sentit de vot o ideologia; perquè amb ell assumim el compromís i la determinació de defensar en la Unió Europea les mesures necessàries per evitar que es reproduesca en el futur la crisi que hem viscut i que estem aconseguint superar amb grans esforços”, ha destacat.

Les persones en el cor d’Europa. Miguel Arias Cañete ha subratllat que “aquest programa es diferencia d’uns altres perquè posa a les persones en el cor d’Europa i en el centre de les seues polítiques amb impuls reformista i renovador que sempre ha caracteritzat al Partit Popular, i perquè anem a consolidar el canvi que ha experimentat el nostre país per deixar definitivament enrere la crisi i per tornar a mirar el futur amb optimisme”.

“Si ens preocupa el futur, no pot repetir-se el passat”. El dirigent popular ha insistit que “els espanyols no poden recolzar en les properes eleccions als qui, amb les seues polítiques, ens van portar a la crisi. Aquestes polítiques han fracassat i no pot proposar-se per a Europa el que ha fracassat a Espanya, com demostra el gir que França ha donat a les seues polítiques d’ajust” i ha recordat a la socialista Elena Valenciano, que mire més enllà dels Pirineus. Perquè Espanya camina en la bona direcció i ha de contribuir al fet de que la Unió Europea faça el mateix. Per això si ens preocupa el futur, no podem deixar que es repetesca el passat, ha conclòs.