dilluns, 3 de març del 2014

La crida inicia les falles 2014 a Tavernes



El passat dissabte 1 de març donaren inici les FALLES DEL 2014 amb una gran crida de la nostra Fallera Major de Tavernes al balcó de l’Ajuntament i on multitud de ciutadans, inclosos els fallers, es reuniren per a donar la benvinguda a la festa de tots els Valencians.

Com no pot ser d’altra manera el Partit Popular de Tavernes volgué estar l’acte que donà la benvinguda a les Falles de Tavernes 2014 i mostrar així el nostre recolzament a aquesta festa d’interés turístic que aporta gran quantitat de turistes tant nacionals com internacionals a la nostra localitat i que plena d’alegria, festa i germanor tots els racons del nostre poble. 




Després de la crida a la plaça de l’ajuntament, tots els fallers/es i ciutadans de Tavernes en general, pogueren gaudir d’un Castell de focs d’artifici que donava així la benvinguda a les Falles a la nostra localitat. El Castell fou encès per la Fallera Major de Tavernes Empar Maians i el president de la FDF Junta Local Fallera Ximo Felis.
 
Per la nit, se celebrà a l’antiga nau del supermercat Dia, el sopar de germanor que fou tot un èxit d’assistència i on es pogué sentir la gran germanor que hi ha entre les falles de Tavernes. Soparem d’allò més be amb tots els membres de la FDF, la cort d’honor de la FM de Tavernes i amb tots els presidents i falleres majors del 2014, amb els que no estiguérem foren amb els representants del Govern local, mes que res perquè aquests no acudiren a l’acte deixant la seua taula buida i sense cap representació. 


Ens preguntem es perquè després d’aquell “discurset” del nostre senyor alcalde Jordi Juan on deia que “...L’ajuntament de Tavernes sempre ha estat i estarà amb les Falles de Tavernes...” , ningun representant del Bipartit acudiren a aquest sopar si tan important son per a ells les Falles de Tavernes.


El que si que s’ha demostrar es que el Partit Popular de Tavernes ha estat sempre amb les Falles de Tavernes tant quan governàvem com en l’oposició, perquè creiem que aquestes festes ens duen més beneficis que perjudicis.