dilluns, 3 de març del 2014

S’HA DEMOSTRAT QUE ENS HAN ESTAT COBRANT MASSA CONTRIBUCIÓ



Només han passat dos anys des que es va aprovar el pla d'ajust i ja s'ha demostrat que, tal com en el seu moment vam denunciar, el pla d'ajust aprovat pel llavors tripartit, amb el vot en contra del Partit Popular, era excessiu, innecessari i irreal, perquè pretenia recaptar 26 milions d'euros més del que ens varen voler fer creure i ens han estat cobrant durant estos últims anys molts més impostos dels necessaris. El temps ens ha donat la raó i el bipartit, que ens governa en minoria, ha hagut d'abaixar la contribució.

Enguany la contribució baixarà un 6% respecte a l'any passat. Enguany baixarà un 6% gràcies al PP que es va oposar a l’avara proposta del govern dirigit pel senyor Jordi Juan, que només volia abaixar un 2% la contribució d'enguany. Enguany pagarem un 6% menys de contribució per les nostres exigències i perquè el govern de Rajoy ha abaixat un 20% els valors cadastrals de Tavernes. 

En esta legislatura, amb els impostos més alts de la història de Tavernes, hem vist que l'Ajuntament ha tingut un superàvit milionari però, al contrari del que hauria sigut coherent, hem tingut un poble amb menys i pitjors servicis, sense inversions, amb els carrers més bruts i pitjor il·luminats, amb passos de zebra esborrats, amb banquets i engrunsadores trencats i sense reparar, i amb retallades de subvencions a clubs i associacions locals.

Article enviat pel PP per al BIM de febrer