dimecres, 12 de març del 2014

Exigim a l'alcalde que demane disculpes a tots els veïns que en les passades eleccions locals van votar al PP

El sr. Jordi Juan va consumar ahir el seu atac a la representació democràtica en el consistori i ara ha de demanar disculpes per haver celebrat un ple en el qual el Partit Popular va estar representat amb un regidor menys dels quals les urnes li van atorgar perquè l'alcalde no va voler esperar al fet que, des de la Junta Electoral Central, es remetera a l'Ajuntament la credencial del sr. José Talens que ha de substituir al sr. Salvador Ferrando que va presentar la seua renúncia en l'últim ple ordinari per motius professionals.

En la documentació que s'adjunta s'acredita que el dimarts dia 4 l'alcalde ja tenia sobre la taula el comunicat de la vacant i la sol·licitud d'expedició de la credencial del següent en la llista del Partit Popular. Aquesta comunicació havia de remetre's immediatament a la Junta Electoral Central però l'alcalde no la va enviar fins al dijous dia 6 amb el que era impossible que la credencial arribara abans de la celebració del ple “extraordinari” que va convocar el mateix dijous dia 6.

 
Mai en la història democràtica de Tavernes s'havia produït un fet tan greu com aquest i ens preguntem si aqueixa és la nova manera de fer política que els nacionalistes de la Coalició de Compromís defensen. És aqueix el talant i el model participatiu del que tant parlen o simplement és autoritarisme, auto-bombo, política de fotos, venda de fum i pujada d'impostos?

No dubtem de la legalitat del que ha fet el sr. Jordi Juan però ni és elegant ni de cavallers aprofitar-se de la burocràcia administrativa per a fer paranys de xiquets que solament aconsegueixen crispar i enfrontar als partits i a la població de Tavernes.

Exigim que l'alcalde demane disculpes als nostres votants en particular, i a tota la població de Tavernes en general, per la seua actitud antidemocràtica i poc ètica. I esperem que el pròxim ple que convoque siga per a retornar a Tavernes a la normalitat democràtica que ahir va mutilar sense justificació alguna.