diumenge, 9 de març del 2014

Jordi Juan, alcalde nacionalista de Tavernes de la Valldigna, retarda la tramitació de l'acta del nou regidor del PP para no perdre la votació en un ple


El govern minoritari de Compromís i PSOE de Tavernes han convocat per a dilluns vinent un ple extraordinari argumentant l'absoluta necessitat del mateix. El PP de Tavernes denuncia l'oportunisme polític d'aquesta convocatòria, ja que es dóna a penes quatre dies després de la dimissió per temes professionals del regidor popular Salva Ferrando i ni tan sols s'ha iniciat la tramitació de la credencial del regidor que ocuparà la seua vacant. Així el govern de Juan s'aprofita d'aquesta circumstància en estar equiparant amb l'oposició en nombre de regidors i faria prevaldre el vot de qualitat de l'alcalde. El comportament totalitari i “trampós” del sr. Juan dista molt del consens buscat pel Partit Popular, qui ha estat sempre disposat al diàleg.

Dilluns que ve es debatrà una modificació de crèdit que aglutina conceptes diversos i que ja va anar parcialment rebutjada en el ple ordinari del passat dilluns. Han sigut ja massa ocasions en les quals els populars vallers, amb la finalitat de separar el veritablement important del superflu, Han demanat que no s'acumularen temes en una única modificació de crèdit, ja que es tracta d'un tema tan seriós com gastar els diners dels contribuents. Manolo Vidal, portaveu popular, denuncia que “barrejar-ho tot en un únic punt és exercir el xantatge. D'esta forma s'intenten aprovar temes que podrien ser discutits, millorats o perquè no, rebutjats en incloure'ls amb altres propostes que sí són clarament acceptables. Davant aquesta petició lògica, Juan i els seus socis de govern han afegit encara més temes a la modificació que el dilluns no va ser aprovada”.

L'oportunisme del senyor Juan referent a la convocatòria d'aquest ple i la dimissió del regidor popular mostren el talant de l'actual govern municipal de Tavernes. Els populars es pregunten quin tipus de consens democràtic és aquest, ja que el Sr. Jordi Juan ha tingut temps per a signar i convocar una comissió i un ple extraordinari, però no ha tingut temps de signar el document perquè des del Jutjat es remetera l'acta d'accés del nou regidor del Partit Popular. El portaveu popular lamenta que “aquestes pràctiques aparentment legals mostren mala fe i oportunisme d'un govern en minoria que no sap o no vol treballar d'una manera neta i transparent”.