dimecres, 22 de maig del 2013

Manolo Vidal: “La gent de Tavernes si que sap com governem i per aixó hem de tornar a fer-ho”



L'actual portaveu del PP a Tavernes i candidat a la alcaldia, Manolo Vidal assenyala, davant les informacions aparegudes en les que l’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, diu “ja sabem com governa el PP i per això ho hem de tornar a fer”.

Cert es que la ciutadania sap com governa el Partit Popular, ja que cal recordar que les últimes eleccions no les va guanyar ningú més que el partit que ara recuperarà el que les urnes li varen atorgar per que “ja sabien com governàvem nosaltres, quasi la meitat dels vots de Tavernes no donen lloc a cap equivocació”.

Des del PP sempre hem intentat donar suport als empresaris del nostre poble. Vidal afirma “Es molt bonic anar penjant cartellets pels negocis de la ciutat i, quan venen les obres fortes, li les donen a empreses de fóra”. Bona prova d’esta afirmació es preguntar al govern del BLOC-PSOE. Qui està fent les obres de la nova escoleta al carrer del Desemparats o qui serà qui construixca els nous nínxols al cementeri?.

En quant al llegat deixat pel PP, “este partit va deixar una operació bancària preparada per a poder fer front a l’actual situació que està vivint el poble i que vostés han malgastat a més de tornar part d’aquest import”. 

Des del PP, sempre hem treballat per pagar a la gent del poble, “quan agafarem el govern en 1995, no podíem ni comprar una clau per a tancar la porta de l’ajuntament”. Respecte al fum que el senyor alcalde diu que estem venent, “es moment de vore alguna alternativa al complex mediambiental i tecnològic que es tenia projectat i que amb la no construcció de la depuradora, no serà possible”. Això si que es vendre fum. “No donar la oportunitat a una ciutat a que prospere i puga mirar cap al futur, que amb el BLOC i el PSOE al govern, ha estat un tant negre”. Des del nostre partit, i des del primer minut anem a treballar per retornar als veïns esperança i il·lusió en un projecte humà, de interés social, per a construir junts el futur del nostre poble “Tavernes”.