dilluns, 20 de maig del 2013

“L'exemple de Tavernes evidència el fracàs del tripartit”

El secretari general del PP de la Safor-Valldigna, lamenta que el tripartit s'erigisca com a justicier de les mocions de censura segons siga a favor o en contra d'ells com els casos d'Oliva o Tavernes.
Per a Barber l'únic interés del tripartit és que no governe el PP.

 
El secretari general del PP de la comarca, Guillermo Barber, ha qualificat al tripartit com un verdader “fracàs on no els importa mostrar a la ciutadania el tractament desigual que utilitza l'esquerra segons el municipi on actuen” en referència al que ocorre en la Safor atés que “en Oliva la moció de censura era legal però a Tavernes la qualifiquen d'il·legal. Açò evidència eixa doble manera de governar sempre primant l'interés seu abans que el de la ciutadania”.



Per a Barber “el tripartit dóna mostres d'entendre la democràcia segons li convinga i la utilitza per a afavorir els seus propis interessos, sense escatimar esforços per a fer prevaler la seua posició encara que contravinga els principis més elementals”. En este sentit, el dirigent popular ha assegurat que l'únic objectiu que unix i mou al tripartit és que no governe el PP”.