dimarts, 21 de maig del 2013

El govern de Tavernes s’ha limitat a pujar els impostos deixant de banda les accions socials

Des que el BLOC va accedir a la alcaldia de Tavernes, acompanyat pels dos partits que el sustentaven, en juny de 2011, arravatant al PP i al poble la alcaldia al partit més votat. El Sr. Juan amb la connivència dels seus socis de govern, el PSPV-PSOE sols han fet que apujar els impostos i donar l’esquena als ciutadans.
 
El govern liderat pel BLOC i PSPV ha deixat de banda les polítiques socials que l’anterior govern havia encetat amb la creació de distints òrgans per a atendre la ciutadania en uns temps en que “el primer son les persones i de cara a elles s’ha de governar, no deixar-les de banda escurant les butxaques dels veïns per poder ajustar uns pressupostos a la seva mida”.

L’actual govern de Tavernes, que en els seus diferents programes electorals portava la reducció de les taxes com ara el fem o L’IBI, ha fet cas omís als seus plantejaments i no sols no ha baixat les taxes sinó que, “amb el que portem de legislatura s’han augmentat les càrregues impositives als nostres veïns”. Amb el cas de l’IBI, ara es paga un 21,6% més. “Quan manava el PP amb Manolo Vidal, pagàvem 100 euros, ara en paguem 121€, en 2014 pagarem 132 i en 2015 145€, tot una temeritat per a les nostres butxaques”.
 
INGRESSOS IBI AJUNTAMENT:
        ANY 2011: 5.975.000 €
        ANY 2012: 6.550.000 € - INCREMENT D’UN 13%
        ANY 2013: 7.045.000 € - INCREMENT D’UN   7%
 
El govern del Bipartit, com que no ha emprés polítiques de recerca de subvencions ni quan governava el PSOE ni quan ara governa el PP a Espanya, s’ha vist obligat a incrementar els impostos per a poder fer front al seu “pla d’ajust”.
 
Tal i com ja va fer pales en un plenari passat, el portaveu del PP, Manolo Vidal, “l’Ajuntament ha rebutjat subvencions des de la Generalitat, ha tornat milers d’euros al Consell i no ha invertit ni s’ha preocupat de potenciar polítiques econòmiques a la nostra ciutat per reactivar l’ocupació”. En compte d’això, el Sr. Juan diu que “li hem posat trellat al desgavell que el PP ha fet a este ajuntament”. Si senyor alcalde, “jo també posaria trellat a una economia però pagant amb els diners dels ciutadans”. Demanem al sr Jordi que “deixe d’excusar-se en les polítiques de l’anterior govern i reconega que es inviable governar una ciutat amb visions diferents com les que tenen els dos partits que ara formen el govern”.