dimecres, 29 de maig del 2013

EL PP PRESENTARÀ ACCIONS LEGALS CONTRA CANET PER INCOMPLIR L'ORDENAMENT JURÍDIC

El Partit Popular de Tavernes anuncia que demà presentarà accions legals contra l'actitud de la regidora Carmen Canet. Estes mesures es van a prendre davant de l'actuació de la senyora Canet contra l'ordenament jurídic que permetia la votació d'una moció de censura.

Els edils populars i la regidora Karina Vercher, complint escrupolosament amb allò que s'ha dictat per la justícia, van presentar una moció de censura davant d'un executiu en minoria, encapçalament pel nacionalista Jordi Juan, que ha derivat en la total ingovernabilitat de la ciutat de Tavernes de la Valldigna.

El grup popular comunicarà al jutjat del contenciós administratiu l'actitud de Canet, qui ha desatés les mesures dictades pel dit jutjat. Immediatament el Partit Popular presentarà una querella pel penal contra Carmen Canet per la seua actitud en el ple de la moció de censura.

El portaveu popular, Manolo Vidal ha declarat “el ple del dimecres ha sigut un tràmit més, ara ens empararem en la justícia i estem segur que en molt poc de temps es reconeixerà l'equivocació de la senyora Canet i es respectarà el fons d'una moció, totalment legal, que pretén donar a Tavernes un govern estable que atenga les necessitats reals de la població, i no com està succeint fins ara”.

Els populars han recordat que a l'eixida de l'ajuntament, dirigents del Partit Popular de la comarca de la Safor han sigut increpats per diverses persones, entre elles dirigents del Bloc. Així com les contínues interrupcions que ha realitzat el socialista José Manuel Orengo quan la mesa d'edat estava reunida en el despatx de secretaria consultant aspectes que es tractarien en el posterior ple.