dimarts, 28 de maig del 2013

EL PARTIT POPULAR DEMANA QUE LA TOLERÀNCIA SIGA PRESENT A TAVERNES

El Partit Popular de Tavernes lamenta que l’actual alcalde, Jordi Juan, no haja sigut capaç de demanar calma i tranquil•litat front el clima polític generat per la ingovernabilitat a la qual ha dut el seu govern.

Els populars pensem que Juan, com a alcalde, és la màxima responsabilitat municipal per garantir la seguretat, la convivència i la tranquil•litat en la ciutat. Fins ara no ha posat res de la seua part per demanar la calma necessària per afrontar l’actual situació política originada en Tavernes per no ser capaç l’executiu local de consensuar uns pressupostos solidaris i que done cabuda a les necessitats actuals del nostre poble.

Li demanem al senyor Juan, que faça una crida a la tranquil•litat, que demane la tolerància que ha de prevaldre en tota democràcia.

Des del Partit Popular aprofitem per a insistir en allò que ja hem dit ara i sempre. El nostre partit demana seny, discreció i respecte davant les opcions que puguen donar-se sempre en el marc legal. Condemnen qualsevol tipus de violència, ja siga física, verbal o de coacció vinga d’on vinga.

Tavernes és una ciutat tolerant, esperem que el senyor Juan pose de la seua part perquè així seguisca sent-ho.

Fins ara li hem trobat a faltar un missatge de tolerància i esperem que canvie el seu discurs, que sols comporta crispació i radicalisme, dos sensacions que no poden portar res bo.

El Partit Popular mai ha incentivat cap acció que puga derivar en una situació dolenta per a cap persona. Es pot protestar i manifestar però sense danyar la dignitat de les persones, que és un dret fonamental per damunt de radicalismes. La democràcia i la tolerància han de prevaldre davant qualsevol manifestació política.