dilluns, 13 de maig del 2013

MANOLO VIDAL: "CAL CONTINUAR TREBALLANT PER TAVERNES"

El portaveu del Partit Popular, després de conéixer el cessament de la regidora Karina Vercher per part de l'alcalde de Tavernes, vol valorar este nou panorama polític que s'advertix a Tavernes.

Manolo Vidal parla de “És moment de fer una profunda reflexió davant d'este nou escenari polític que s'obri a Tavernes després de la destitució de la regidora Vercher. El líder dels populars vallers assenyala que “no és moment de fer càbales sobre el que es pot fer o no en este nou panorama polític però el que sí que tenim clar des del PP és que treballarem per Tavernes”.

Respecte a la gestió d'esta crisi per part del govern local, Vidal comenta que “esta era una opció que es podia donar a causa de la fragilitat del pacte de govern que des de l'inici de legislatura advertim”.

Quant a les declaracions fetes per l'alcalde en què parla de “un pacte entre les forces progressistes per a posar orde en este ajuntament després del pas del PP”, Vidal comenta que “no és moment de desviar l'atenció i si de fer autocrítica de com en tan sols dos anys, no arriba, el pacte per Tavernes s'ha afonat deixant el govern actual en una minoria que no és el millor per a la ciutat”.

Manolo Vidal remarca que “en este nou escenari polític, continuarem treballant per la ciutat, recolzant qualsevol opció que creguem que siga el millor i més en estos moments en què els ciutadans precisen de major atenció i no de veure com un govern s'enfronta públicament tal com va succeir en l'anterior ple”.