dimecres, 28 d’agost del 2013

LES RECENTS PLUGES EVIDÈNCIEN LA FALTA DE PREVISIÓ DEL GOVERN DEL BIPARTIT


Fa a penes un mes l'alcalde va fer unes declaracions en què afirmava que “les gestions realitzades per l'Ajuntament per a tractar de posar fi a les inundacions en l'avinguda havien donat el seu fruit i que el projecte del nou col·lector que ha d'evitar-les tenia la màxima prioritat” doncs bé, ha tornat a ploure i la platja ha tornat a inundar-se perquè el govern del senyor Juan no ha sigut previsor i les pluges han arribat amb els embornals i col·lectors bruts i taponats i les bombes d'expulsió d'aigua no han funcionat  per haver-se taponat amb la brutícia que els arribava des dels col·lectors.

L'avinguda tenia molta aigua i en la zona sud de la platja l'aigua anava per damunt de les voreres i així ha sigut fins que uns operaris han arreglat la bomba que ha expulsat l'aigua embassada.
l'aigua anava per damunt de les voreres
L'ajuntament ha enviat hui molts operaris per a netejar col·lectors i revisar les estacions de bomber. Un clar exemple de la negligència i falta de previsió del bipartit que sempre arriba tard per la seua desídia.

Exigim al govern del senyor Juan que no siga temerari, ha de ser més previsor i netejar els col·lectors del poble i de la platja per què estan bruts, taponats i en alguns ja han crescut fins plantes, les bombes han d'estar revisades  perquè no torne a passar el que va ocórrer ahir i operatives i el llit del riu Vaca ja hauria d'estar net i lliure de canyes en previsió de les habituals pluges al setembre.
Les plantes creixen dins
Volem que s'informe en quina situació està el projecte del nou col·lector, quan va a licitar-se i en quines dates es preveu que estiga finalitzat.

El nou col·lector és un projecte iniciat per l'anterior govern del Partit Popular que també va sol·licitar els permisos que ara diu haver aconseguit el sr. Juan i va deixar 700.000 € consignats per a la seua execució. Tot este treball realitzat pel Partit Popular està paralitzat des que el nacionalista Juan va arribar a l'ajuntament i, en estos dos anys, encara està sense començar per la incapacitat gestora de l'alcalde i del seu equip de govern.

Amb l'eixida del PP de l'Ajuntament s'ha acabat la preocupació per mantindre nets i conservats els col·lectors de Tavernes. El govern del sr. Juan no els manté nets i els té oblidats amb el perill que això suposa.