dijous, 22 d’agost del 2013

HEM SOL·LICITAT LA CELEBRACIÓ D'UN PLE EXTRAORDINARI PERQUÈ S'APROVE UNA REBAIXA DE L'IBI

En el mes de setembre no se celebren plenaris i per això el PP ha sol·licitat la celebració d'este ple extraordinari ja que creiem que hi ha temes importants que tractar i que no poden esperar al ple d'octubre. El principal motiu d'esta sol·licitud és parar l'excessiva pujada de l'impost de l'IBI aprovada pel nostre alcalde i pel seu soci el socialista Borràs.

En 2 anys han incrementat l'IBI més del 20% i, si no ho evitem, l'any que ve ho pujaran un altre 10% amb el que l'IBI haurà acumulat, des de l'arribada a l'alcaldia del nacionalista Jordi Juan, un insostenible increment del 30%. Ja hi ha molts veïns que no poden pagar este excessiu impost i ens veiem en l'obligació d'impulsar una rebaixa de l'IBI.

A més de la rebaixa de l'IBI volem que es millore la gestió del pàrquing i que s'estudie la finalització i posada en marxa de la piscina municipal. Estes dos importants infraestructures són les grans oblidades pel sr. Juan des que va arribar a l'alcaldia fa més de dos anys I volem que s'els done un nou impuls.

També volem que es tracten totes les mocions que el PP va presentar en el passat ple i que l'alcalde, unipersonalment, es va negar a incloure en l'orde del dia i que son: la reducció dels sous dels regidors i de l'alcalde, la supressió del lloc de gabinet de premsa, la modificació del reglament per al nomenament de Cronista Oficial o la redacció d'un reglament del BIM. Tots estos temes s'hagueren pogut tractar en el passat ple però l'alcalde es va negar sense donar cap explicació.

I, finalment, sol·licitem que es faça una modificació de crèdit per a la instal·lació de l'aire condicionat/calefacció en el Jutjat de Pau de Tavernes que no es va aprovar en el passat ple per la decisió de l'alcalde de vincular-la a una altra inversió.

És intenció del Partit Popular aconseguir acords en tots els assumptes mencionats, tant amb el govern municipal com amb la regidora no adscrita, pel que estem disposats a realitzar totes les reunions necessàries, ja siguen de treball o comissions informatives, a fi d'arribar a un consens abans de la celebració d'este ple extraordinari. Amb este fi hem remés un escrit a l'alcalde perquè convoque estes reunions i que, a través del debat i el diàleg constructiu, s'aconseguisquen acords que beneficien els veïns i veïnes de la nostra ciutat.