dimecres, 21 d’agost del 2013

L'actitud del secretari de Compromís-BLOC de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes considera que el secretari local de Compromís-BLOC, Perfecto Benavent, ha tingut conductes poc ètiques tant en el seu lloc de funcionari públic en el Jutjat de Pau de Tavernes com en el seu càrrec en el partit nacionalista.

Diversos veïns ens han dit que han acudit al Jutjat de Pau i, al comentar que feia calor, el secretari local del BLOC els ha contestat que eixa circumstància es dóna perquè el PP no ha aprovat la reparació de l'aire condicionat.

L'actitud del secretari local del BLOC resulta intolerable, poc ètica i de total falta a la veritat. Una persona amb el seu càrrec polític no ha de fer ús del seu treball de funcionari públic per a contar informacions a mitges i de forma interessadament partidista.

En primer lloc cal aclarir que tota l'oposició va votar en contra a la reparació de l'aire condicionat i no sols el Partit Popular. Tots els regidors de l'oposició havien demanat al govern de Jordi Juan que presentara les modificacions de crèdit amb un concepte únic i no ajuntara conceptes diferents per a analitzar amb més rigor cada modificació de crèdit i el seu destí. Però, una vegada més, l'alcalde va fer cas omís de les nostres peticions i va tornar a presentar una modificació de crèdit amb conceptes diferents en què dels més de 52.000 euros, que provenien del préstec que es va fer en la passada legislatura per a la Casa dels Indalècies, 50.000 eren per al pàrquing i 2.178 euros eren per a l'aire condicionat de la seu provisional del Jutjat de Pau.

Feta esta primera explicació és recomanable continuar mirant al fons de la qüestió: El local del carrer la Barca que ocupava el Jutjat de Pau tenia deficiències i el Bipartit va decidir tancar-lo i traslladar-lo. Primer va intentar traslladar-lo al local de la Pl. Major on estava la Biblioteca, va fer obres en ell, va gastar molts euros i, sense explicar el motiu ni allò que s'ha gastat, va deixar el local a mig fer quan ja havia fet una forta inversió i, finalment, va decidir ubicar el Jutjat de Pau en el centre social Dolores Rojas. Per a fer açò el govern de Juan no va tindre cap inconvenient a desmuntar el Viver d'empreses i les aules homologades per a formació de parats. A tot açò seguixen sense començar les obres de millora de la seu del Jutjat de Pau en el C/ la Barca i desconeixem si el sr Juan té algun projecte per a este local.

El PP opina que estos moviments del govern de Juan es deuen clarament a la gran influència que el senyor Perfecto Benavent té sobre l'alcalde. Es retallen ajudes a associacions, es despreocupen de les beques del menjador escolar, s'obliden fets com el manteniment, la seguretat o la neteja, però sempre hi ha diners per a altres coses menys importants que volen els seus consellers.

El secretari del BLOC dóna una informació parcial i políticament interessada; i açò no diu gens bo d'un càrrec polític com ell que "només recorda que a l'estiu fa calor quan l'oposició vota en contra de l'aire condicionat". El senyor Perfecto Benavent “oblida” la falta de previsió del seu company de partit l'alcalde Jordi Juan. Com és possible que el govern local porte el 5 d'agost al ple la compra d'un aire condicionat? Per què esperar tant? L'estiu està acabant-se i el govern de Juan arriba tard com sempre.

Esta no ha sigut l'única manifestació pública desencertada del secretari del BLOC. Fa uns dies ens va sorprendre publicant un escrit en el que atacava la professionalitat del secretari de l'ajuntament per informar que la moció de censura era legal. La Conselleria ha confirmat la seua professionalitat amb un informe tècnic en el mateix sentit i, una vegada més, evidencia la irresponsabilitat del secretari dels nacionalistes al dubtar de la professionalitat d'un tècnic que, en tots els anys que porta treballant en i per a Tavernes, ha demostrat una gran vàlua i professionalitat. L'actitud del secretari dels nacionalistes també ha sigut criticada pels sindicats de l'ajuntament que han defés el bon fer del secretari municipal i han tirat en cara, amb paraules molt educades, la temeritat del representant dels nacionalistes.

El més preocupant és el silenci còmplice de l'alcalde que hauria de passar a l'acció i reprovar les males formes del senyor Benavent. Una altra cosa serà que el senyor alcalde s'atrevisca o no a parar els peus a qui sempre està rondant pel seu despatx en l'Ajuntament.